من ۲۲ هفته هستم باجفت قدامی، هنوز تکوناشو احساس نکردم🥲
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من واسه دخترم ۲۰هفته حس میکردم قشنگ.بعد دختر منم خیلییی تکون میخورد ماه های اخر از شدت تکوناش خیلی وقتا بیدارمیشدم از خواب😁😁
الهی دورش بگردم
ولی از نظر من شلوغ باشه بهتره چون همیشه تکون میخوره وتو میفهمی سالمه😁با اون ک دخترم همیشه خدا تکوناشوحس میکردم ولی یه نیم ساعت ک تکون نمیخورد سریع شکلات میخورم😁😁شاید من استرسیم🥺
خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa
ربطی به جنسیت داره یعنی؟ چرا انقد فعاله مال من؟ گاهی نگرانش میشم مثلا شب خوابه میرم توالت و میام ک ...
به جنسیت ربطی نداره پسرم اروم بود تو بارداری الانم که هفت سالشه قربونش برم ارومه، ولی دخترم بارداریم پدرم رو داورده بود تازه جفتم قدامی بود کلافه ام کرده بود الان یه شیطونی که دومی نداره از چشاش شلوغی شیطنت می باره
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
نوشیدنی شیرین بخور و به چپ دراز بکش زود تکون میخوره ولی برا من با اب خنک هم میپره 🙄
سمت چپ نمیتونم دراز بکشم میکشما ولی خیلی درد شدیدی میپیچه سمت چپم ... اولین تکون بچمو تو بازار حس کردم داشتیم خرید سیسمونی میکردیم من خسته شدم رفتم برای خودم یخ در بهشت خریدم نشستم گرمم بود وقتی خوردم چنان تکون میخورد حسی که اون لحظه داشتم خیلی وصف نشدنیه🫀🥺