2777
2789
عنوان

دلم برا بچه های خواهرم کبابه

| مشاهده متن کامل بحث + 3063 بازدید | 144 پست

همه کس مادر نمیشن...حالا مامانا گاهی عصبی میشن یکی میزنن رو دست بچه یا پشتش که اونم دل ادم ریش میشه و درست نیست ولی گاهی کنترل از دست درمیاد ولی این حجم از کتک معلومه ک مشکل روحی داره...ادم میشناسم با لگد بچه رو پرت میکرد اون طرف خونه کتکاش کتک بودا یه جانی حسابی...الان پسره بزرگ شده عقده ای و دیوانه به همه میپره به کنار..مامان بابارو تا روزی صدبار فحش نده و شیره و شیردونشونو نکشه بیرون روزش شب نمیشه...مامانشو مدام مسخره میکنه دیگه حریفش نمیشن

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نصف بیشترمون این جا تیرویید داریم  چیزهایی مثل تیرویید این حجم از مشکل را به وجود نمیاره

خب خودش شاید کلا عصبی هست ولی تیرویید بدتر میکنه.

منم وقتی تیروئیدم بالا پایین میشه دلم میخواد یه نفرو بکشم از شدت عصبانیت بیش از حد و غیر عادی

توروخدا نزار بزنه معصوم تر و بی گناه تر از بچه ها تو این دنیا دیگه نیست.چند وقت پیش خیلی بچم اعصابمو ...

وای

اینا در طول صبح و ظهر تا 11 شب خواهرم 50 بار میزنتشون 11 شب شوهرش میاد اینارو میزنه میخوابه😑

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....
من از صبح  که بلند شدم  چندبار پسر ۵ ساله امو  زدم...  ازبس  که حرف   ...

کاش بدونی کتک های مادرم چه بلایی سرم اورد

کاش ممادری کردن بلد باشی

فقط برای خالی کردن حرص خودت بچه رو میزنی

خودت تمام کارهای زندگیتو بدون ایراد انجام میدی خودت با این سن زیادت؟خوبه هر دفعه اشتباه کردی خدا بزنه در گوشت ؟اگ قراره باشه دست غیب بیاد برای هر اشتباه کتک بزنه روزی چند بار کتک میخوری؟؟؟؟؟حساب کن

بعد از یه بچه انتظار داری کارها خوب انجام بده

مگ جیووون گرفتی

کاش خدا به همه نعمت مادر شدن رو نده

کاش مادرم میدونست روح روان من به چه حدی اسیب دیده 

پیش دوتاشونو ببر روانشناس وقتی بلد نیستن برا چی بچه میارن

روانشناس قبول نمیکنن بیان فعلا بچه هاشونو با خواهرم نگه داشتم از دیشب خواهرم داره سیب زمینی میخوره بچه هاشم هنوزخوابن

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....

واقعا فکر نمی کنید مشکل جدی دارند اخه با عقل جور در نمیاد که تا این حد به بچه ها اسیب بزنند بعد دو تا بچه هم بیارن 

یه فکر اساسی بکنید واقعا پدر و مادر خودتون با پدر و مادر همسر خواهرتون یا هر بزرگتری یه جلسه بگذارید با پزشک و روانشناس و وکیل مشورت کنید. از نظر من قضیه جدی تر از نی نی سایته 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
وای اینا در طول صبح و ظهر تا 11 شب خواهرم 50 بار میزنتشون 11 شب شوهرش میاد اینارو میزنه میخوابه😑

من اینقدر موقع خواب از مادرم کتک خوردم الان 22سالمه هنوز مادرم میاد اتاقم موهام رو میریزم رو صورتم نبینه بیدارم

حالمم بد باشه بهش نمیگم

هنوز میترسم بفهمه بیدارم

واقعا فکر نمی کنید مشکل جدی دارند اخه با عقل جور در نمیاد که تا این حد به بچه ها اسیب بزنند بعد دو ت ...

میخوام فعلا نگهشون دارم تا چند هفته 

شایدم زیاد خسته و افسرده ست چون بچه هاشم پشت همه یه چند ساعت در روز بچه هاشو بیار پیش خودت باهاشون بازی کن اینطوری مامانشون هم استراحت میکنه هم دلش براشون تنگ میشه

یا چهارتایی باهم برین بیرون پارکی جایی بچه ها باهم بازی کنن شما حرف بزنین یکم آبجیت درد دل کنه برات سبک شه 

من اینقدر موقع خواب از مادرم کتک خوردم الان 22سالمه هنوز مادرم میاد اتاقم موهام رو میریزم رو صورتم ن ...

کاش قبل بچه دار شدن یه ازمون صلاحیت روانی وجود داشت

میخوام فعلا نگهشون دارم تا چند هفته 

مساله جدی تر از یه مدت نگه داشتنه. خانوادگی باید کمک کنید این مساله رو حل کنید. یعنی هر دوی خانواده شما و دامادتون 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

گناه دارن بخدا 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
کاش قبل بچه دار شدن یه ازمون صلاحیت روانی وجود داشت

بنظرم تنها راهش اینه ک بترسن و فقط بهزیتسی که میاد مادر پدرا رو میترسونه میگه گزارش کودک ازاری داشتیم و خیلی جدی باهاشون حرف میزنه