2777
2789
عنوان

دلم برا بچه های خواهرم کبابه

| مشاهده متن کامل بحث + 3063 بازدید | 144 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی وقت نزاشته دوتا اسم قشنگ و امروزی واسه بچه ها بزاره عمه های شوهر من هشتادساله و هفتادساله ان اسمشون ثنا و لیلا س

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

کاش بیاد با من حرف بزنه تا بفهمه کتک های مادرم چه بلایی سر روح روان من اورده

من باشم زنگ میزنم بهزیتسی میگم خواهرم بچه هاشو کتک میزنه اونا نا محسوس برن باهاش حرف بزنن بگن کزارش کودک ازاری از همسایه ها دارن یکم خواهرتو بترسونن 

حتی وقت نزاشته دوتا اسم قشنگ و امروزی واسه بچه ها بزاره عمه های شوهر من هشتادساله و هفتادساله ان اسم ...

اسمشون قشنگه بنظر من ولی

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....
اره بخدا بچه هاش انقد خوشگلن ریزه میزن دلت اب میره براشون اصلا😭

زنگ بزن مادرشوهرش بگو تا بهش تذکر بده

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
والا اونم 2 ساله  خواهرم از بچگی غالبش بوده مامانم میگه بچگی اگه از کسی عصبی میشده میرفته تو ک ...

اسی خودت و خواهرت چند ساله اید؟

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 
آزمایش تیرویید بده شاید مشکل تیرویید داره انقد عصبیه

نصف بیشترمون این جا تیرویید داریم 

چیزهایی مثل تیرویید این حجم از مشکل را به وجود نمیاره 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
اسی خودت و خواهرت چند ساله اید؟

من 17 خواهرم 29

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....
اسمشون قشنگه بنظر من ولی

اره گلم قشنگه ولی قدیمیه

توروخدا نزار بزنه معصوم تر و بی گناه تر از بچه ها تو این دنیا دیگه نیست.چند وقت پیش خیلی بچم اعصابمو خورد کرد به سیلی کوچیک بهش زدم بخدا تا نصف شب با صدای بلند گریه کردم انقد غصه خوردم قلبم و دست و پای چپم درد گرفته بود پاک ورم کرده بود .میگفتم ایکاش بمیرم چرا اینکارو کردم

😂👍👍

والا ما به عمه شوهرم میگیم عمه ثنو