2777
2789
عنوان

دلم برا بچه های خواهرم کبابه

| مشاهده متن کامل بحث + 3063 بازدید | 144 پست
کاش بدونی کتک های مادرم چه بلایی سرم اورد کاش ممادری کردن بلد باشی فقط برای خالی کردن حرص خودت بچه ...

منم از بچگی تا قبل از ازدواجم از بابام کتک میخوردم.گاهی جوری میزد که صورتم باد میکرد.بخدا هیچ کاری هم نمیکردما البته وقتی بزرگتر شدم کمتر میزد ولی باز میزد.کلاً بی اعصاب بود.ولی الان خیلی خوب شده خداروشکر و خیلی مهربونه ولی من کلی مشکل پیدا کردم که فقط خودم میدونم و بس.حتی شوهرم و مادر و پدرمم نمیدونن

بی دلیل اضطراب میگیرم

بی دلیل استرس میگیرم

از نوجوانی تیک عصبی دارم که بعد از ازدواجم خیلی بهتر شد

افسردگی پنهان دارم که خودم کنترل میکنمش 

وسواس فکری شدید داشتم که نذاشتم کسی بفهمه ولی درونم نابودتر شد که بعد از ازدواجم با وسواسم جنگیدم و تقریباً ۸۰ درصدش از بین رفته

با هوش خیلی بالا ترجیح دادم بعد از دیپلم ازدواج کنم و ادامه تحصیل ندم .خداروشکر شوهرم دست بزن نداره وگرنه دیگه هیچی ازم نمیموند

خلاصه بگم که هرکی منو میبینه شاد و خندان میبینه ولی نمیدونن اینهمه سال چی کشیدم و چه بر سر روانم اومده

الانم عاشق بابامم ولی کاش سواد داشت و میفهمید بچه با کتک تربیت نمیشه بلکه آینده اش نابود میشه😭

منم از بچگی تا قبل از ازدواجم از بابام کتک میخوردم.گاهی جوری میزد که صورتم باد میکرد.بخدا هیچ کاری ه ...

برای مشکلاتت به مشاور مراجعه کن ک اذیت نشی و عذاب نکشی و.زودتر درمان شه

اگر خواستی یه مشاور خوب میشناسم میتونم شمارشو بهت بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه دلیلی مناسبه برای توجیه کتک زدن؟ 

گفتم شاید دزدی میکنه خبرچینی میکنه 

اخه تو این سن بچها اینچیزا رو عیب نمیدونن گفتم شاید برا تنبیه اینکارو میکنه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
منم از بچگی تا قبل از ازدواجم از بابام کتک میخوردم.گاهی جوری میزد که صورتم باد میکرد.بخدا هیچ کاری ه ...

واقعا کاش میفهمیدن کاش

من ک نه مادرمو بخشیدم نه پدرمو

ولی ادمای نسل الان چی که بچه هاشونو کتک میزنن اینا باید مجازات شن اخ دستم بهشون برسه تا میخورن میزنمشون

الان تو کل تلویزیون اینستا سایت همه جا میگن بچه رو نزنید 

اینا نمیفهمن 

بعد بچه یه موضوعی رو نمیفهمه کتکش میزنن

بخدا این ادما سنشون بره بالا اه بچه هاشون اینا رو میگیره

برای مشکلاتت به مشاور مراجعه کن ک اذیت نشی و عذاب نکشی و.زودتر درمان شه اگر خواستی یه مشاور خوب میش ...

نه حالم حاد نیست

خداروشکر خودم به خودم کمک کردم خوب شده ولی باز گاهی اثراتش هست کمی

ولی خب خیلی سخت گذشت بهم تا حالم خوب بشه

واقعا کاش میفهمیدن کاش من ک نه مادرمو بخشیدم نه پدرمو ولی ادمای نسل الان چی که بچه هاشونو کتک میزن ...

آره اونموقع اکثر پدر یا مادرا بچه هاشون رو میزدن و آگاهی نداشتن 

به قول شما الان دیگه بچه زدن از سر آگاهیه.هرکی دیگه یه گوشی داره و بخواد یا نخواد چشمش به نکات تربیتی میفته

تلویزیون و ... هم مدام در مورد تربیت فرزند میگن

اسی مادرت چند ساله است ؟  اخه خواهر ۲۹ ساله و برادر ۳ ساله داری 🙄 جالبه

50

مامانم سن کم ازدواج کرده 

تفاوت سنیامون زیاده

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....