خواهرم خیلی میزنتشون به خواهرم پیام دادم یه تومار نوشتم بعد نوشته هر وقت دخالتات تموم شد خبرم کن 20 تا پوکرم پشتش گذشته😐
تورخدا بگید چیکار کنم دلم براشون میسوزه
بچه هاش دو تا دخترن بزرگه ثنا 4 سالشه کوچیکه لیلا 2 سالشه..
I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتی وقت نزاشته دوتا اسم قشنگ و امروزی واسه بچه ها بزاره عمه های شوهر من هشتادساله و هفتادساله ان اسمشون ثنا و لیلا س
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
حتی وقت نزاشته دوتا اسم قشنگ و امروزی واسه بچه ها بزاره عمه های شوهر من هشتادساله و هفتادساله ان اسم ...
اسمشون قشنگه بنظر من ولی
I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
توروخدا نزار بزنه معصوم تر و بی گناه تر از بچه ها تو این دنیا دیگه نیست.چند وقت پیش خیلی بچم اعصابمو خورد کرد به سیلی کوچیک بهش زدم بخدا تا نصف شب با صدای بلند گریه کردم انقد غصه خوردم قلبم و دست و پای چپم درد گرفته بود پاک ورم کرده بود .میگفتم ایکاش بمیرم چرا اینکارو کردم