خواهرم خیلی میزنتشون به خواهرم پیام دادم یه تومار نوشتم بعد نوشته هر وقت دخالتات تموم شد خبرم کن 20 تا پوکرم پشتش گذشته😐
تورخدا بگید چیکار کنم دلم براشون میسوزه
بچه هاش دو تا دخترن بزرگه ثنا 4 سالشه کوچیکه لیلا 2 سالشه..
I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
من دوباره دیشب خواب دیدم بچه دار شدم همونی که پریشب بود ، حالا نوزاد ۲ شه ساله نمیدونم چجوری دلم اومد کلی کتکش زدم صبح حالم بد بود ، خواهر تو تو بیداری اونم دختر بچه رو بزنه ، وای خدا.....
زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍
هر دلیل مسخره ای که الکی پیدا کنه 50 بار در روز اینارو کتک نزنه روزش شب نمیشه دیروز داشت خفش میکرد چون نمیتونست در رو ببنده😐
I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....
ببین برگرد بهش بگو وقتی تو بچه هارو میزنی اونا عقده ای بار میان و واقعا همینطوری میشه چون اونا الان خیلی پاک و معصومن ما هم سه فامیل داریم وقتی بچه هاش کوچیک بودن همینکار میکرد الان انقد پشیمون چون بچه هاش محل سگم بش نمیدن🙂🙌🏻💔
پس کی یاد میگیریم به سلیقه همدیگه احترام بزاریم؟ 🙌🏻💔
هر دلیل مسخره ای که پیدا کنه دیروز چون نمیتونست درو ببنده انقد زدش..