2777
2789
عنوان

دلم برا بچه های خواهرم کبابه

| مشاهده متن کامل بحث + 3063 بازدید | 144 پست
هر دلیل مسخره ای که الکی پیدا کنه 50 بار در روز اینارو کتک نزنه روزش شب نمیشه دیروز داشت خفش میکرد چ ...

فایده نداره حتما با شوهرش صحبت کن باید از ترس شوهرش هم شده جرات نکنه بچه رو بزنه

هر دلیل مسخره ای که الکی پیدا کنه 50 بار در روز اینارو کتک نزنه روزش شب نمیشه دیروز داشت خفش میکرد چ ...

از دستم ناراحت نشی واقعا منظوری ندارم ولی مطمعنی خواهرت مشکل روحی روانی نداره که بخاطر دلایل خیلی مسخره بچه هاشو میزنه؟ 😑🙌🏻

اصلا اونا کار های خیلی بدم بکنن خواهرت حق اینو نداره اونارو کتک بزنه 🙂💔

میتونه بهشون حرف بزنه و با حرف بهشون حالی کنه نه اینکه کتک بزنه اونم فقط بخاطر اینکه نمیتونسته بچه بی گناه درو ببنده💔

پس کی یاد میگیریم به سلیقه همدیگه احترام بزاریم؟ 🙌🏻💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم خواهرت یه مشکل اعصاب شدید داره آخه این طبیعی نیست سعی کن کمکش کنی و ریشه یابی کنی علتش رو آخه ...

والا اونم 2 ساله 

خواهرم از بچگی غالبش بوده مامانم میگه بچگی اگه از کسی عصبی میشده میرفته تو کوچه بچه های کوچه رو کتک میزده..تو بچگی منم کم بیش وقتی مامانم نبوده کتک زده.. 

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....

توام بزنش😑😑

خواهرم قبلا چند بار جلو من بچه رو زد هیچی نگفتیم 

یه بار سر یه مسئله ی خیلی چرت بچه رو انداختن تو اتاق و هی تهدید که می‌زنیم و دهنتو ببند گریه نکن

تو خونه ی ما زن و شوهر هی نوبتی میرفتن تهدید میکردن میومدن منم وقتی خواهرم رفت رفتم تو اتاق گفتم چرا باید بزنی؟؟ تو حق نداری دستتو بلند کنی خلاصه هی گفت تو برو من بهش بگم شما هیچی نگو و...خلاصه قاطی کردم از اتاق انداختمش بیرون بعدشم خودزنی کردم😑قبلا چند سری با شوهرش دعواشون شده بود چند روز بچه رو پیشم گذاشته بودن اتفاقا خیلیم بچه ی خوبیه خودشون روانی بودن بعد سر اون خالی میکردن سر همین بچه هم بدتر شده بود گاهی لجبازی میکرد بعد میخواستن با کتک مشکلو حل کنن منم گفتم خودتون گند زدین به زندگیش حالا هم ولش نمی‌کنید 😭

شوهرشم مثل خودشه شب بچه هاشو میزنه میخوابه

کلا پس زن و شوهر مشکل روحی روانی دارن وگرنه اینکارو نمیکنن اونا خیلی معصومن و بی گناه پس نتیجه میگیریم دلاشونم خیلی پاکه اگه دلاشون بشنکه خدا بد تلافی میکنه سر خواهرت و شوهرش! 🙂🙌🏻💔

پس کی یاد میگیریم به سلیقه همدیگه احترام بزاریم؟ 🙌🏻💔
کلا پس زن و شوهر مشکل روحی روانی دارن وگرنه اینکارو نمیکنن اونا خیلی معصومن و بی گناه پس نتیجه میگیر ...

اره دقیقا

اخه بچه 2 ساله زدن دارهههه

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....
توام بزنش😑😑 خواهرم قبلا چند بار جلو من بچه رو زد هیچی نگفتیم  یه بار سر یه مسئله ی خیلی چرت ...

والا نمیتونم تازه دیروز جلوشو گرفتم محکم لگد زد تو کمر من

فعلا مادرت بگو یک هفته بچه ها رو خودش نگه داره  تا شاید پشیمون بشه ببینه دوری بچه سخته

از خداشه

میترسم دوباره نیاد دنبالشون

مادرت بگه بهشون زنگ میزنم بهزیستی صلاحیت بچه ندارید

اره دقیقا