2777
2789

خیلی حالم افتضاح بود

خیلی

هنوزم خوب نشده

لعنت به وابستگی

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم

واقعا لعنت 

کلی به خاطرش زجر کشیدم

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

وابسته نباش

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وابسته نباش

نبودم

این اولین حس ام بود

به فنا رفتم اولین بار

آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیا به تماشاست بخند/دلتنگم و با هیچ کسم میل سخن نیست کس درهمه افاق به دلتنگی من نیست/صدبار بشکنم گچ میگیرم

منم دیشب تو فضای مجازی اک یکیو پیدا کردم که گمش کرده بودم پروف گذاشته بود برای اولین بار واضح دیدم قیافشو

دلم واسه خاطرات گذشته مون تنگ شد🥺😂

لحظه ها عریان اند ؛ به تنِ لحظه ی خود جامه ی اندوه مپوشان هرگز !

به جنس مخالف آخه اونا پدر مادرشونم بهشون اونقدر وابسته نیستن که خیلی از دخترا هستن به فکر خودت باش پیشرفت کن از مرد جماعت تهش شوهر در میاد که شانس نیاری میشه مار تو آستین 

من نه منم نه من منم😎
به جنس مخالف آخه اونا پدر مادرشونم بهشون اونقدر وابسته نیستن که خیلی از دخترا هستن به فکر خودت باش پ ...

شانس بیاری چی؟

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه