2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 45 پست
با شکلش کار ندارم میدونم اولش ورمه و شکل واقعیش نیس ولی خب فاصله خیلی افتاده بین لب ودماغم بنظرت درس ...

اره ولی بمرور بهتر میشه تا ماه چهارم صبر کن . بعد مث من اگر دوس داشتی لیفت کن لباهاتو ک برن بالا 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

22 روزه عمل کردم  پیر شدم  حالم خیلی بده  خیلی بزرگه     بخدا انقدر اشک ...

خوبه که قبل عمل ، آدم یکم تحقیق کنه 

اینکارا چیه میکنید 

میشه عکس قبل و بعد عمل هم بزارید اوناییکه راضی نیستین. لطفا بعد یه دیقه بردارید

زیر یکسال هرکی بگه راضی نیستم عذر میخام باید با پشت دست بزنیش 

چون انگار بچه ۲ ساله ن سواد ندارن برن تحقیق کنن یکم درمورد عمل بینی 

اره ولی بمرور بهتر میشه تا ماه چهارم صبر کن . بعد مث من اگر دوس داشتی لیفت کن لباهاتو ک برن بالا&nbs ...

اخه لبام خودشو بزرگن اینقد هم ب دکتر گفتم فاصله نیوفته ولی الان خیلی فاصله داره اعصابم کلا بهم ریخته

خوبه که قبل عمل ، آدم یکم تحقیق کنه  اینکارا چیه میکنید

انقدر دوستان دلداریم دادن یکم حالم بهتر شده 

تاپیکامو ببینی همش راجب بینیمه

نوکش کوچیک بشه 

دیگه هیچی نمیخوام 

عادیه یکی از پره ها بزرگ تر باشه؟

من سوراخ سمت چپم انحراف داشتم  فک میکنم رو اون بیشنر کار کرده  هنوز ورم داره انگار

منم هنوز بعد 27 روز سوراخ های بینیم به شدت بسته است تنفسم سخته یکیشون که کامل کیپ شده میترسم بمونه روم 

البته من آلرژی دارم