2777
2789
عنوان

تجربه پانیک میشه بیاین؟

462 بازدید | 22 پست

سلام دوستان صبحتون بخیر❤

کسی اینجا تجربه پانیک اتک داشته که درمان شده باشه؟

من حدود ۷ ماه پیش به دکتر مغز و اعصاب مراجعه کردم ک بهم اسنترا داد و روزی نصفش رو میخورم ولی خب بعد از حدود ۴ ماه قرص اثربخشی خودشو انگار از دست داده

ینی بیماری عود کرده؟

کسی تجربه مشابه داره؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید😘

تورکیه باشون ساغ اولسون..آذربایجان وار اولسون..خوی باشون ساغ اولسون..ایرانیمیز وار اولسون..🏳از جنس اتحاد🤍      freedom🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائمش چیه

تپش قلب خیلی بالا یخ کردن یا داغ شدن بدن حالت تهوع سرگیجه

احساس مردن

تورکیه باشون ساغ اولسون..آذربایجان وار اولسون..خوی باشون ساغ اولسون..ایرانیمیز وار اولسون..🏳از جنس اتحاد🤍      freedom🕊
منم پانیک دارم ولی خب دکتر نرفتم

من اصلا نمیدونستم اینا علائم پانیکن تااینکه یه روز ظهر دیگه واقعا از حال رفتم و خب بیمارستان و دکتر..تا متوجه شدم

اما پیشنهاد میکنم تا وخیم تر نشده برو درمان شو عزیزم

همچنان درگیرم باهاش ،البته این بار شدتش خیلیییی کم شده

خداروشکر ک بهتری عزیزم میتونم بپرسم چند تا قرص و چه قرصی استفاده کردی؟

من اصلا نمیدونستم اینا علائم پانیکن تااینکه یه روز ظهر دیگه واقعا از حال رفتم و خب بیمارستان و دکتر. ...

باشه عزیزم 

ینی ممکنه تو جمع بیهوش بشم؟ 

آخه حمله هاش وقتی که دورم شلوغ میشه شروع میشن

نه به کودک همسری، نه به چند همسری، نه به ازدواج سنتی💔
چرا دچار پانیک میشی؟! 

یه مدت استرس شدیدی داشتم ازون موقع شروع شد و تاالان باهاش درگیرم

باشه عزیزم  ینی ممکنه تو جمع بیهوش بشم؟  آخه حمله هاش وقتی که دورم شلوغ میشه شروع میشن

وقتی خییلی عود کنه بیهوش میشی و من یه حالت معلق داشتم فرقی هم نداره کجا باشی

استرس و دلهره زیاد داری؟

قطره تریمیپرامین ،شبا الپرازولام ،بعد ناهار فلوکستین ،و پرانول

ممنون عزیزم❤