2777
2789
عنوان

با مرد چشم سبز ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9923 بازدید | 139 پست
تقریبا 10 سال تفاوت سنی دارن کمه؟ 15سالم نیست 17سالمه🗿😐

خب واسه همون برات زیاده ۹ سال فاصله دارن خیلی غیر طبیعی نیست یعنی اصلا غیر طبیعی نیست 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من با یکی چندسال پیش میخواستم اشنا شم اولین بار رفتیم بیرون

عینک اینه ای زده بود من هی برمیگشتم حرف بزنم باهاش خودمو تو عینکش میدیدم بهش گفتم میشه عینکتو برداری 

گفت چیه میخوای چشای سبزمو ببینی😐😐گفتم اتفاقا من اصلا مردای چش رنگی خوشم نمیاد بیچاره بادش خوابید😂

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
آخی🥰نه بابا من خودم چشمام عسلیه موهام خرمایی پوستمم سفیده حتی کوچیک بودم بهم میگفتن شیر برنج🥴😅.نم ...

من پوستم سفیده میتونم رنگ بزارم اما چون موهام پر کلاغی هست رنگ نمیگیره هر چی گذاشتم نشد 😐🗿

چشم رنگی قشنگه ولی نه برای زندگی  منم میترسم  چشم ابیا بدجنسن ولی سبزا بهترن انگاذ

پدرم اصلا بدجنس نیست خیلی خیلی مهربونه و دلسوز همه هم هست این شایعات چیه به هم میبافین    یعنی چشم و ابرو مشکیا بدجنس ندارن ؟؟؟ پس اینهمه آدمای بدجنس چشم و ابرو تیره از کجا میان ؟؟؟

ببین اخه اسی این زشته؟؟😶

این قشنگه

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

راسته ک میگن مردای چشم رنگی خیلی عذر میخام هی.زن؟؟

حالا نه اینکه مردهای چشم قهوه ای همه نجیب و سر به زیر هستن 

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 
بله متأسفانه ذهنم درگیر رنگ چشماشه

اگه دوسش داشته باشی رنگ چشماش برات هیچ اهمیتی نداره باهاش چند بار صحبت کن ببین اخلاقش چطوره رنگ چشم نمیتونه ملاک خوشبختی باشه 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55