2777
2789
عنوان

با مرد چشم سبز ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9921 بازدید | 139 پست

چشم رنگی دوست ندارم بخصوص خیلی روشن باشه...یک خواستگار ابی روشن داشتم از نگاهش میترسیدم

خوشبختی یعنی : چه دور ؛ چه نزدیک                                       هنوز کسی باشد که بی بهانه دوستت داشته باش...!♥️       زندگی مانند دوچرخه سواری است ؛ که برای حفظ تعادل باید به حرکت ادامه دهی 🚴🏻‍♀️        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا.... قبول میکردین؟

ب نظر من  رنگ چش مشکل نیس (پیش و پا افتاده ترین مساله ایه ک میشه بهش گیر داد . ب اصطلاح میگن بهونه بنی اسرائیلی اوردن)

اگه بقیه موارد اوکی بود  بله قبول میکردم 

مهمه ب دلت بشینه

من راستش از چشم سبزا میترسم(ریشه در کودکیم داره)

و خب طبعا قبول نمیکردم

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

چشم رنگی که قشنگه 

بعد اخه اینم شد ایراد ؟؟ معلومه دلت نیست

من تو تصوراتم مرد چهارشونه قدبلند با ظاهر اروپایی بود

ولی الان یه مرد ریزه میزه با ظاهر هندیه  

اما میمیرم براش ماه منه 

من خودم مرد هستم .الان همه چیز از نظرت اوکیه فقط رنگ چشماش برات ناراحت کننده هست ؟

بله متأسفانه ذهنم درگیر رنگ چشماشه

توکل بر خدایت کن ،کفایت میکند حتما🌱💚 التماس دعا دارم دوستان مهربانم 
من چشمام و ابروم به شدت سیاهه جوری که موهاام پر کلاغی هست اما دوست ندارم دوس داشتم چشمام رنگی، باشه ...

آخی🥰نه بابا من خودم چشمام عسلیه موهام خرمایی پوستمم سفیده حتی کوچیک بودم بهم میگفتن شیر برنج🥴😅.نمیدونم شایدم به خاطر این باشه از مرد چشم و ابرو مشکی باپوست سبزه خوشم میومد

راسته ک میگن مردای چشم رنگی خیلی عذر میخام هی.زن؟؟

نه اصلا رنگ چشمای پدرم آبی هست و هیچوقت توی زندگیش به مادرم خیانت نکرده خیلی چشم پاکه و کل فامیل باهاش خیلی راحتن و خیلی قبولش دارن الانم 61 سالشه فدای چشماش بشم متاسفانه هیچکدوم از ما خواهر و بردارها چشمای پدرم رو نگرفتیم که هیچ نوه ها هم نگرفتن 

من عاشق چشمای رنگی هستم 

چشم رنگی قشنگه ولی نه برای زندگی 

منم میترسم 

چشم ابیا بدجنسن

ولی سبزا بهترن انگاذ

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم