2777
2789
عنوان

رفتم تو همراه بانک شوهرم دیدم برا مادرش پول میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2837 بازدید | 60 پست
شوهر منم خیلی به خانوادش کمک میکنه البته من اصلا مشکلی با این قضیه ندارم و همیشه هم بهم میگه که چقدر ...

منم حتی گاهی واقعا اذیت میشم چون خودمون خونه هنوز نداریم ولی بازم چیزی ب روش نمیارم تا خوب و صمیمی بمونه باهام. بلاخره خونواده‌اشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حتی گاهی واقعا اذیت میشم چون خودمون خونه هنوز نداریم ولی بازم چیزی ب روش نمیارم تا خوب و صمیمی ب ...

اگه هنوز خونه و ماشین مناسب ندارین و پولارو میبخشه به خانوادش زیاد جالب نیست به نظرم

ببخشیدا ولی هیچوقت درک نکردم ایناییو که میان میگن شوهرم واسه مامانش پول میزنه یا وسیله میگیره

خب چیه مگه؟؟واقعا اشکال داره مگه؟ مامانشه عزیز تر از جونشه دوست داره یه مبلغی ماهانه بده بهش..این خیلی عجیبه؟شما مگه خودت به مادرتون کمک نمیکنبد؟چه مالی یا هرچیز دیگه..خب اونم دوست داره کمک کنه

بیخیال الان من که میفهمم و به روش هم اوردم چی شده؟؟ میگه مادرمه گردنم حق داره و هزارتا کوفت و زهرمار

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

ببخشیدا ولی هیچوقت درک نکردم ایناییو که میان میگن شوهرم واسه مامانش پول میزنه یا وسیله میگیره خب چی ...

لطفا درک کن خیلیا ندارن مستاجرن قسط دارن بچه کوچیک دارن مثل ما. خود من باید از هزارتا خواستم بگذرم بعد بیاد پول بده مادرش؟؟ واقعا ظلم نیست؟ اگه اون واقعا مادر دلسوزی بود قبول نمیکرد ازش

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

پدر و مادر آنقدر براش زحمت کشیدن یه تومان بهشون بده چیزی نمیشه ولی ممکنه یه لبخند بیاره روی لب مامان ...

لبخندو طور دیگه ای میشه آورد به لبشون! با کمک ها و سر زدن و دعوت کردن و بیرون رفتن و… ولی تو شرایط الان که لباس و مواد غذایی و خونه گرونه، والدینشم از خودشون درامد دارن، من نمی پسندم؛ البته شایدم اونا وام گرفتن دادن بهش، پسرشون قسطا رو می ریزه به حسابشون! نباید تند رفت 

لطفا درک کن خیلیا ندارن مستاجرن قسط دارن بچه کوچیک دارن مثل ما. خود من باید از هزارتا خواستم بگذرم ب ...

عزیزم شما خودت تا حالا نشده خودت گرفتار باشی دلت واسه مادرت بسوزه یچیزی به اون بدی؟ با اینکه خودت نیاز داری ب اون پول یا حالا وسیله هاا..ولی دلت پیش مامانتم هست دوس داری اون حس خوبی داشته باشه..نشده؟؟

به نظرم نباید گوشیش رو چک میکردی! اشتباهه 

همسر منم به مادرش کمک میکنه ماهانه. ولی کاری کردم که به من بیشتر میده مشکلی ندارم.😁 برای خودشم خرج نمیکنه کلا ته ماه چیزی براش نمیمونه ک اونم خرج خورد و خوراک و بنزین و دکتر و ... میشه.

درسته کمک به پدر مادر خوبه ولی وقتی خودشون حقوق دارن و خرج آنچنانی ندارن این کار درست نیست ، مخصوصا خواهرش که خودشم شاغله

با توجه به اخلاق شوهرت تصمیم بگیر به روش بیاری یا نه ،اگه فکر می‌کنی منطقی برخورد می‌کنه و به حرفت گوش میده با زبون خوش باهاش مطرح کن

اگه جنجال می‌کنه که چرا رفتی سر گوشیم یا مثلا بگه حسادت می‌کنی ،به روش نیار اما ماهانه پول بیشتری ازش بگیر ،یه مقدار هم یواشکی پس انداز کن،که دیگه نتونه بذل و بخشش کنه

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
فکرنکنم! معمولا مجردها اینجوری میگن

اگه پدر و مادر شوهرم نداشته باشن من حق میدم شوهر بهشون پول بده یعنی شوهرم شعور و محبت داره.من ترجیح میدم شعور محبتشو داشته باشه تا پولشو ولی اگه پدر و مادرش داشته باشن پول و ما تو  مضیقه باشیم راضی نیستم