2777
2789
عنوان

رفتم تو همراه بانک شوهرم دیدم برا مادرش پول میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2837 بازدید | 60 پست
لطفا درک کن خیلیا ندارن مستاجرن قسط دارن بچه کوچیک دارن مثل ما. خود من باید از هزارتا خواستم بگذرم ب ...

یا مثلا اگه اون پولو که داد به مامانش میداد ب مامان خودت بازم میومدی اینجوری میگفتی؟؟ یا ذوق میکردیو میرفتی از شوهرت تشکر میکردی؟

عزیزم شما خودت تا حالا نشده خودت گرفتار باشی دلت واسه مادرت بسوزه یچیزی به اون بدی؟ با اینکه خودت نی ...

چرا عزیزم شده. اینی که شما میگی درسته چ اشکال داره اگه اونا هم یه مشکلی داشتن ما بهشون کمک کنیم. ولی دیگه وقتی عادتشون بشه و برای هر چیزی توقعشون بشه از شوهرم پول بگیرن واقعا دور از انسانیته

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا درک کن خیلیا ندارن مستاجرن قسط دارن بچه کوچیک دارن مثل ما. خود من باید از هزارتا خواستم بگذرم ب ...

عزیزم اشتباه شما اینه ک از خواسته هات میگذری نباید بگذری بعدم حس قربانی شدن بهت دست بده! مخارجت رو کم کم زیاد کن تا چیزی تهش نمونه

در کل مردها دوست دارن نقش حامی داشته باشن. ماشین پولسازی نیستن و این زحمت رو به جون میخرن تا حامی زن و بچه و خواهر و مادر خودشون باشن...

اگه پدر و مادر شوهرم نداشته باشن من حق میدم شوهر بهشون پول بده یعنی شوهرم شعور و محبت داره.من ترجیح ...

ولی میدونی من همینم قبول ندارم، ببین حتی پدر که بچه ش سرمایه شه خرج خونه پسرشو از عشق و دلسوزی بده، بعد یه مدت میگه وظیفه خودته بری کار کنی، حالا گاهی دستگیری و قرض مسئله ای نیست اما دیده شده که پدر شوهر مادرشوهر حساب می کنن رو پسرشون هرجا کم بیارن 

چرا عزیزم شده. اینی که شما میگی درسته چ اشکال داره اگه اونا هم یه مشکلی داشتن ما بهشون کمک کنیم. ولی ...

این حرف شماهم خب کاملا درسته این که طرف فکر کنه وظیفشه دیگه پروعیه

من از یه دید دیگه نگاه کردم

یا مثلا اگه اون پولو که داد به مامانش میداد ب مامان خودت بازم میومدی اینجوری میگفتی؟؟ یا ذوق میکردیو ...

میگم که عزیزم یه بار دو بار اشکالی نداره. وقتی اوناهم مشکلی داشته باشن چه مادر خودش چه مادر من. ولی یکی مثل مادرشوهر من که ماهی چند بار از شوهرم پول میگیره به بهانه های مختلف. بعد اون روز از زیر زبونش در رفت که رفته طلا خریده آخه این ظلم نیست؟؟ وقتی ما خودمون نیاز داریم

این حرف شماهم خب کاملا درسته این که طرف فکر کنه وظیفشه دیگه پروعیه من از یه دید دیگه نگاه کردم

خداروشکر که تا حالا همچین آدمایی ندیدین عزیزم‌. امیدوارم هیچوقتم پای این آدما به زندگیت باز نشه که چپ و راست جیب پسرشون رو میزنن استدلالشون هم اینه که آره زحمت کشیدیم بزرگشون کردیم الان فقط تا میتونیم باید بچاپیم. البته سادگی و احمقی هم از خود شوهرمون هست🤦‍♀️🤦‍♀️

من همسرم خرج خانواده شو میده اصلا دخالتی تو رابطه با خانواده اش ندارم همیشه ام میگم به خواهرت خودت هرماه به حسابش واریز کن چون خواهر کوچیکشه تو سن بلوغ هم هست میگم شاید غرورش اجازه نده تو نگو پول لازم نداری خودت هر ماه واسش بزن

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

میگم که عزیزم یه بار دو بار اشکالی نداره. وقتی اوناهم مشکلی داشته باشن چه مادر خودش چه مادر من. ولی ...

چرا ادم ناراحت میشه شما از خودت و بچه ات نزن... وقتی مادرش دلش نمیسوزه پسرش تحت فشاره شما هم دلسوزی نکن. شوهرتم میفهمه وقتی مادرم خرج داره زن ادمم خرج داره بهتر هزینه میکنه. مادر شوهری ک به خودش برسه و دست بگیر داشته باشه به نفعه عروسه چون شوهرش عادت کرده😁

حالا اون طلاها هم به خودتون برمیگرده بذار اونم خوش باشه 

چرا ادم ناراحت میشه شما از خودت و بچه ات نزن... وقتی مادرش دلش نمیسوزه پسرش تحت فشاره شما هم دلسوزی ...

خدایی بخام بگم برای من و پسرمم کم نمیزاره تا جایی که میتونه همه چیز برامون فراهم میکنه. ولی خب مستاجریم میتونه یکم فکرشو بکار بندازه حداقل یه پس انداز کوچکی کنه نه که بریزه تو دهن بقیه. از این زورم میگیره

جمله آخرت فقط😅😂😂😂😂دقیقا منم همین فکرو میکنم خودمو آروم میکنم🤣

خداروشکر که تا حالا همچین آدمایی ندیدین عزیزم‌. امیدوارم هیچوقتم پای این آدما به زندگیت باز نشه که چ ...

همچین میگن زحمت کشیدیم انگار اون زمان قرض دادن الان باید وصول کنن. 

زن هم تو زندگی زحمت میکشه. باید متناسب با شانش براش هزینه بشه 

کلا روش خرج کردنت رو عوض کن... فروشگاه میری باهاش هر چی لازم داری بردار نمیخواد صرفه جویی کنی

یاهاش لباس میری بخری اونی ک کیفیتش بهتره رو بردار چه برای خودت چه بچه 

ارایشگاه هر ماه برو 

برای رفت و امد هم تاکسی اینترنتی 

خودتو بالا بگیر ب سختی ننداز‌ 

ازش هم تشکر کن حسابی بگو ممنونم اینو خریدی خیلی لازم داشتیم ممنونم رفاه ما رو در نظر میگیری و....

مادرا فکر میکنی چیکار میکنن؟ با زبون خوش پول میگیرن 

پسرم خدا بهت برکت بده پیر بشی ممنون ک به یاد مادرت هستی پسر هم حال میکنه بیشتر خرج میکنه 

خدایی بخام بگم برای من و پسرمم کم نمیزاره تا جایی که میتونه همه چیز برامون فراهم میکنه. ولی خب مستاج ...

😅

خب اگر کم نمیذاره بیخیال خودش حتما فکرش رو کرده و سختیش رو به جون خریده😉 شما پاتو بنداز رو پات خانمی کن. برای اجاره خونه و اسباب کشی هم خودت رو سختی نده... فشارش ب خودش میاد‌ بخدا دست مرد بسته باشه خیلی بهتره خیلی دست و بالش باز باشه برای غریبه خرج میکنه... دیگه ادم میسوزه. 

مطمئن باش تا الانم ک لنگ نمیمونیم بپاس دل پاک شوهرامون هست. اگر نه خدا عالم هست که مادرا واقعا نیاز دارن یا الکی پول میگیرن

اینم در نظر بگیر زنها ب محبت احتیاج دارن از یه سنی به بعد پسرا روشون نمیشه مادر رو بغل کنن نوازش کنن و این محبت رو با پول دادن و کارهای یدی نشون میدن... دخترا باز یه ناز و نوازشی میکنن یه زبونی میچرخونن. خیلی حس بعدیه ک مادرای دختر و پسر تو سن میان سالی ب بعد از بچه ها محبت نبینن. 

همین الان تصوررکن نتونی بچه ات رو ببوسی یا اون بوست کنه...این حس رو الان مامانهامون دارن

ماهم مستاجریم راستی😁

خو بده چیه مگه خانواده شوهر منم هرماه پول میده مادرش بااینکه خودمون لازم داریم گاهی اوقات خودم میبینم ننش پول تداره میگم بده بهش حق داره گردنشون کم زحمت نکشیدن که

شاید الان داخل آرزوهای گذشته ایم

حرف های بعضی از عزیزان که میگن مادرشه کمک کنه درسته، حق با شماس کمک کنه من خودم به شخصه مادرشوهرم خودش کار میکنه، دوتا دختر داره دوتاشون کار میکننن دوتا پسر بزرگ دارن دوتاشون کار میکنن ولی بازم چشمش به جیب شوهر منه چرا آخه در حالی که تازه 4 ماهه ازدواج کردیم و کلی بدهکار و ماهی 4 تومن اجاره خونه چون پول پیش نداشتیم خیلی از خانواده ها متاسفانه انقد درک و فهم ندارن، مادرشه درست ولی وقتی خودش نداره و میدونه مادرش ماشالله در آمد داره چرا باید از حق من بگیره بده به اون آخه واقعا کارش درست نیس