2777
2789

عزیزای دلم من رشتم تجربی بوده

الان میخوام بخونم برای کنکور که تا یکی دوسال دیگه وارد دانشگااه بشم

مشکلم اینه که من ۶ ساله درس رو گذاشتم کنار

الان نمیدونم همون تجربی بخونم اصلا از درس هاش هیچی یادم نیست یا انسانی بخونم کنکور انسانی بدم

لطفا کسایی کع شرایط منو داشتن با وجود بچع و بعد چند سال دوباره درس خوندن بیان راهنماییم کنن که خیلی سردرگمم ممنون میشم 

هدفمم از درس پیشرفت خودم و ارتقا دادن سطح تحصیلاتمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معدل دیپلمت چند بود؟

نمیدونم چی بگم واللا منم مثه خودتم تجربی سخته  

انسانی هم  یهو بری باید کلی واسش وقت بذاری 

همینجا یه نفر بود طلاق گرفت ۲۸ساله بود رفت رشته انسانی کنکور داد رتبش دو رقمی شد فک کنم ۲۳البته یک ونیم سال صب تا شب خوند

معدل دیپلمت چند بود؟ نمیدونم چی بگم واللا منم مثه خودتم تجربی سخته   انسانی هم  یهو بری ...

معدل کل ۱۶

شماهم درس رو رها کردی چند سال؟

خوشبحالش دست راستش رو سرما

من میخواستم ازاد بدون کنکور بنویسم چون بچم کوچیکه و هزینه هاش خیلی بالاست بیخیال شدم

معدل کل ۱۶ شماهم درس رو رها کردی چند سال؟ خوشبحالش دست راستش رو سرما من میخواستم ازاد بدون کنکور ...

پیام نور روانشناسی ثبت نام میکردی کلی استخدامی داره

معدل کل ک مهم نیس کتبی نهایی دیپلم مهمه ماله من کلم ۱۸بود ولی نهاییم ۱۴

پیام نور روانشناسی ثبت نام میکردی کلی استخدامی داره معدل کل ک مهم نیس کتبی نهایی دیپلم مهمه ماله من ...

پیام نور مدرکش بی اعتباره شنیدم

شما بچه داری مثل من متاهلی؟

نمیدونم میترسم شروع کنم از پسش برنیام اخه من انسانی نبودم نمیدونم

پیام نور مدرکش بی اعتباره شنیدم شما بچه داری مثل من متاهلی؟ نمیدونم میترسم شروع کنم از پسش برنیام ...

بابا نمیدونم واللا اینجا ک هر کی پیام نور میخونه استخدام میشه 

عزیزم من سال ۹۵درسم تموم شد تو دانشگاه ،چهار ماه پیش طلاق گرفتم باز واسه کنکور میخونم ن بچه ندارم

عزیزدلم اگه واقعا دلت میخاد خب یبار همت کن شانستو امتحان کن .