2777
2789
عنوان

از دوست و رفیق فراری ام😐

165 بازدید | 25 پست

هیچ دوستی ندارم 

خوشمم نمیاد داشته باشم 

با هرکی دوست میشم وقتی میبینم خیلی میخواد صمیمی بشم خودم دوری میکنم ازش انگار کنار دوست ارامش ندارم 

کسی مثل من هست؟

یه همسایه داریم دختره ۲۷ ۲۸ سالشه الان دیدم ۷ نفر از دوستاش اومدن خونش اینا غیرعادی ان یا من

🤍🐼🥥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم مثل توام اصلا جور نیستم میشینن غیبت میکنن از فلانی از فلان شخص حرف میزنن من دوست ندارم همراهشون نمیشم اینجوری خودم اذیت میشم و ترجیح میدم ترک کنم اون آدم هارو 

رفیق یدونه باشه کافیه وقتی شلوغی همش تو حاشیه ای بخای یا نخای برات حاشیه میسازن 

وای تو چقدر من هستی

میگم با خودت تنها باش هر جوری دوست داری بگرد هر کاری دوست داری بکن

چرا درگیر رفیق باشی هعی آن شی ببینی پیام داده یانه

هعی درگیر ش باشی

آخرم پشتت بد بگه یا بهت نارو بزنه

کلا هرچی تنها تر بهتر

تنهایی=ارامش

امضا میخوای چیکار 

منم همینم مثل توام اصلا جور نیستم میشینن غیبت میکنن از فلانی از فلان شخص حرف میزنن من دوست ندارم همر ...

دقیقا 

من به شخصه از حاشیه فراری ام ولی بعضیا خوششون میاد

🤍🐼🥥
خب با کسی صمیمی نشو دوست زیاد داشته باش ولی صمیمی نشو باهاشون اینجوری بهتره

اخه ادم درست حسابی ام پیدا نمیشه اخیرا با یه دختره دوست شدم همش هرموقع به مشکل میخوره یاد من میفته 

بهش گفتم من ۲۰ روز خونه تنهام یه روز قرار بذاریم بریم بیرون بگردیم گفت باشه .اصلا پیداش نشد دیروز که با شوهرش بحثش شده زنگ زده عصابم خورده بیا بریم بیرون منم نرفتم

🤍🐼🥥