2777
2789

کاملا مشخصه

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داره ازدواج کنه باهات

از ازدواج حرف میزنه

تا تو نخوای دست بهت نمیزنه

ناراحتیت واسش مهمه

واست وقت میزاره زیاددد

در هر شرایطی شوق چت با تورو داره

هممون ی روزی مردیم؛ توی سکوتی که هیچوقت، هیچکس، هیچ جوره درکش نکرد..‌.
دوست داره ازدواج کنه باهات از ازدواج حرف میزنه تا تو نخوای دست بهت نمیزنه ناراحتیت واسش مهمه واس ...

اعضای خانوادشو واست نام میبره

درباره خانوادش اطلاعات میده

اعضای خانوادشو واست نام میبره درباره خانوادش اطلاعات میده

و ادمی که نیتش پاک باشه بهت اعتماد میکنه

مثلا بگی عکس خواهرتو بفرس میفرسته

دوست داره ازدواج کنه باهات از ازدواج حرف میزنه تا تو نخوای دست بهت نمیزنه ناراحتیت واسش مهمه واس ...

از ازدواج میگ🥲 ولی حرفایه جنسیم زیاد میزنع یبار بهش گفتم برات هوسم خیلی ناراحت شد گف معلومه منو خب نشناختی اگه میخاستم میرفتم با یکی دیگه نه اینکه چن سال پیه تو باشم 

بعد گفت خیالت راحت تا اسم نیاد تو شناسنامه ام بهت دست نمی‌زنم 

تا حالا نگفته بغل بوس داشته باشیم هیچی 

بقیه چیزایی که گفتیو داره 

ولی خب حرفایه جنسیم زیاد میزنع🙁💔🥲

اعضای خانوادشو واست نام میبره درباره خانوادش اطلاعات میده

فامیلیم 

اره میگه از خانواده اش کارایی ک خانواده اش انجام میدم در طول روز یا چیشده اینارو

از ازدواج میگ🥲 ولی حرفایه جنسیم زیاد میزنع یبار بهش گفتم برات هوسم خیلی ناراحت شد گف معلومه منو خب ...

مردا همشون اینجورین

جوری که تعریف کردی بنظرم اوکی بود عزیزم دیگه نمیدونم ان شاالله که خیره😍😍

مردا همشون اینجورین جوری که تعریف کردی بنظرم اوکی بود عزیزم دیگه نمیدونم ان شاالله که خیره😍😍

واقعن؟ 🥲💔

فک میکردم فقط این تو چت اینجوریه و براش هوسم 🥲💔

فامیلیم  اره میگه از خانواده اش کارایی ک خانواده اش انجام میدم در طول روز یا چیشده اینارو

اگه فامیلین بنظرم بیشتر مراقب خودت باش

گفته میام خواستگاری؟؟

زمانشم گفته؟

اگه فامیلین بنظرم بیشتر مراقب خودت باش گفته میام خواستگاری؟؟ زمانشم گفته؟

از چه لحاظ مراقب باشم گلم؟

اره کل خانواده میدونن منو میخواد اما نمی‌دوننن که حرف می‌زنیم قبلن باباش به مامانم گفته بود که منو میخواد برا پسرش اما مامانم گفته بوده سنش باید بره بالا برا همون نیومدن

البته من ب مامانمو ابجیم گفتم که حرف می‌زنیم