2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکلات روده هرچی بخای دارم ولی الحمدلله اپاندیس عمل نکردم

میشه لطفا بگی برای التهاب روده چکار کنم پسر ده سالم داره لطفا هر تجربه ای داری بگو ممنونت میشم ...بره موم خوبه ....ط؟؟

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....
میشه لطفا بگی برای التهاب روده چکار کنم پسر ده سالم داره لطفا هر تجربه ای داری بگو ممنونت میشم ...بر ...

اون اخر حرفت رو متوجه نشدم 

من دارو استفاده میکنم و رژیم غذایی دارم 

من چندساله ک درگیرم داروها. وقتایی بهم نمیسازه و دکترم عوض میکنه فقط باید برید پیش متخصص

ولی کلا سرخ کردنی و فست فود و غذاهای نفاخ گوجه فرنگی و غذاهای تند و شور و چرب و شیر و محصولات گندمی مثل نون و ماکارونی و ...ممنوعه برام من نون جو مصرف میکنم 

من تقریبا این غذاهارو مصرف نمیکنم البته هنوز موردای غذایی دیگه م هست ک خاطرم نبود 

خدا سلامتی بده ب پسرتون

اون اخر حرفت رو متوجه نشدم  من دارو استفاده میکنم و رژیم غذایی دارم  من چندساله ک درگیرم ...

خیلی ممنونم که جواب دادی اون ط اخر سوالم اشتباه تایپی بود بره موم هم یه داروی گیاهیه حتماااا سرچ کن میگن خیلی عالیه خیلی ها ازش جواب گرفتند 

پسر من خیلی خونریزی و اسهال نداره منتهی کولونوسکپی گفت روده درگیره التهابه ....

توکل به خدا 

امیدوارم شما هم سلامت باشید 

خیلی ممنونم که جواب دادی اون ط اخر سوالم اشتباه تایپی بود بره موم هم یه داروی گیاهیه حتماااا سرچ کن ...

فقط خیلی پیگیری کن و مراقبت کن ک خدایی نکرده زخم بشه هیچ درمانی نداره و زجر اوره من ک دارم نابود میشم

فقط خیلی پیگیری کن و مراقبت کن ک خدایی نکرده زخم بشه هیچ درمانی نداره و زجر اوره من ک دارم نابود میش ...

والا پزشکش گفت زخم هم هست ولی علایم شدید نداره میشه یه نفر التهاب و زخم داشته باشه ولی فلابم خاصی نداشته باشه ...؟؟؟پسر من‌گاهی کمی خون میبینه  

والا پزشکش گفت زخم هم هست ولی علایم شدید نداره میشه یه نفر التهاب و زخم داشته باشه ولی فلابم خاصی ند ...

ای خدا توروخدا ببرید سریع عکس برداری کنن از روده ش 

منم وقتی 15 سال پیش این مشکل پیش اومد ی وقتایی ی قطره خونی میدیدم ولی الان لخته لخته دفع میشه توروخدا پشت گوش ننداز شده فرش زیر پاتو بفروش و ب فکر درمانش باش تا دیر نشده

کاش منم مادرم پیگیری میکرد و این حالم نبود 30 سالمه ولی همش تو خونه مریض و دردمندم 

ای خدا توروخدا ببرید سریع عکس برداری کنن از روده ش  منم وقتی 15 سال پیش این مشکل پیش اومد ی وق ...

چشم عزیزم ممنون از مهربونیت برای شما هم اروزی سلامتی دارم درخواست دوستیم رو قبول کن خیلی نیاز دارم با کسی صحبت کنم

من پسرم رو کولونوسکپی بردم نمونه برداری هم کرده ان شاااله جواب نمونه بیاد جدی تر دنبالش میکنم .....شما پزشک خوب میشناسی ؟؟؟

ای خدا توروخدا ببرید سریع عکس برداری کنن از روده ش  منم وقتی 15 سال پیش این مشکل پیش اومد ی وق ...

طب سنتی رو امتحان نکردی خیلی ها جواب گرفتند ....

چشم عزیزم ممنون از مهربونیت برای شما هم اروزی سلامتی دارم درخواست دوستیم رو قبول کن خیلی نیاز دارم ب ...

انشالله ک چیز مهمی نیست نگران نباشید ولی چون متاسفانه زخمایی ک ایجاد میشه میگن درمان قطعی نداره خوبه ک پیشگیری کنین همین اول

بله بتونم کمک کنم خوشحال میشم

من مشهدم دکتر حیات بخش دکتر ملک.نژاد دکترای خویین

طب سنتی رو امتحان نکردی خیلی ها جواب گرفتند ....

اگه منظورتون خوردن داروهایی گیاهیه ن دکترم ابدا اجازه نداد و گفت بیشتر حالتو بد میکنه و مریضی بوده ب خاطر همین درمانا جونشو از دست داده