2777
2789
عنوان

سلام پیج قیمت مناسب برای لوازم تحریر می شناسید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 28 پست

سلام 🌺

خوبین

اینو دیشب تو تاپیک روسری گفتین

( گلس از سایت بخری ۲۰ تومنه قاب هم ۴۰)

میش بگین کدوم سایت?

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

سلام 🌺 خوبین اینو دیشب تو تاپیک روسری گفتین ( گلس از سایت بخری ۲۰ تومنه قاب هم ۴۰) میش بگی ...

سلام ممنونم

عزیزم سایت مبوفان اول سرچ کن ببین قابتو داره

اگر نداشت mrcase 

و اگر بازهم نداشت رویال کاور

حالا خودت ببین کدوم از قاب های سایت های بالا رو بیشتر دوست داری از همون سفارش بده

من خودم از مبوفان و رویال کاور زیاد خرید کردم راضی بودم

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممنونم عزیزم سایت مبوفان اول سرچ کن ببین قابتو داره اگر نداشت mrcase  و اگر بازهم نداشت ...

ممنونم خانمی

الان سرچ می کنم

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

منم برا یکی فرستادم یزد بود بعدش اصن پیام نداد که بدردش خورده یا نه 

۰۹۱۳ بود

والا لباس ها نو بودن 

حتی گفت شال نداری برام بذاری😐

اینا نیازمند نیستن

@0tiamis0 تاپیک قفل شد

دقیقا بارها اینجا تاپیک زدن پسری که رابطه نداره و بالای سی هست مشکل جسمی داره

و واقعا اینو بهشون القا میکنن که مریضه در صورتی که پسر باشخصیت و محکمی بوده که وارد رابطه با دختری نشده 

@0tiamis0 تاپیک قفل شددقیقا بارها اینجا تاپیک زدن پسری که رابطه نداره و بالای سی هست مشکل جسمی داره ...

بله متاسفانه

برای همینه که حتی دکتر عزیزی هم می‌گفت اگر الان توی این عصر کسی خیانت نکنه و...انسان واقعی اونه

چون با وجود فراهم بودن شرایط گناه اما تن بهش نداده

امیدوارم توی مرداب جامعه ما بتونیم مثل نیلوفر آبی پاک و زیبا بمونیم

بله متاسفانهبرای همینه که حتی دکتر عزیزی هم می‌گفت اگر الان توی این عصر کسی خیانت نکنه و...انسان واق ...

درسته وگرنه گناه کردن راحت و آسون شده

الهی آمین