2777
2789

از نظر موفقیت خانمای زیادی هستن حالا شاید نشناسم ولی مریم میرزاخانی یکی از نمونه هاشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم اینکه از نظر دیگران بهترین باشی لزوما قرار نیست برات خوشحال کننده باشه

کسی که روی شخصیت خودش از همه نظر کار میکنه و توقعی نداره آرامش داره و خودش رو بی نهایت دوست داره 

وقتی خودت رو باور داری زندگی کیفیت فوق العاده ای پیدا میکنه

همه چی نسبیه بهترین وجود نداره

دیگه شغل و تحصلات خوب و درامد خوب ، خوبه دبگه.

نسبی نیس

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

انوشه انصاری؛خانم مریم میرزاخانی روحشون شاد❤

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
شیما کاتوزیان😂😂 تو رو خدا اینو به لیست زنان موفق ایران اضافه نکنید. ممنون.

چ‌بخوا چ‌نخوای ی انسان موفقه... ک اتفاقا بازم هرچند پسندتم نباشه هم ایرانیه هم موفق و شاد و ذاتا مهربون

من از چندتا از بلاگر ها خیلی خوشم میاد پریسا پوربلک و سرنا امینی. خیلی کارهاشون خوبه. با حجاب ه ...

سرنا امینی با حجابه؟ منم دوستش دارم ولی خداییش با حجاب که نیست

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
شیما کاتوزیان تو رو خدا اینو به لیست زنان موفق ایران اضافه نکنید. ممنون.

:))))

خیلی عجیبه این خانم ها با این تفکرات الگو قرار میگیرن 

یک زمانی که فالوش کرده بودم اوایل خیلی دوستش داشتم 

اما رفته رفته انرژی منفیش رو دریافت میکنی و میبینی کاری جز تولید محتوای زرد و مرد ستیزانه نمیکنه

اسی مطمئن باش شیما کاتوزیان و سرنا و بلاگر ها بهترین و موفق ترین زنهای ایران نیستن...

امیدوارم بتونی جواب درست برای سوالت پیدا کنی

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام