2777
2789
من کلا روح سبکی دارم همه جا می‌ره...چند شب پیش یهو خودمو تو کوچه بغلی خونمون دیدم یهو وسط اون خیابون ...

وای نمیدونم چرا یاد هری پاتر افتادم

جالبه که

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
یا اینکه بری حموم حس کنی یکی به تنت دست کشیده نگاه کنی ببینی جا ناخن مونده😬

من همیشه بدنم کبوده به حدی کبوده که همسرمم میگه مگه چشم نداری ببینی که بدنت کبود میشه ولی اون نمیدونه کبودیای بدن من کار از ما بهترونه یعنی جن

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا روح سبکی دارم همه جا می‌ره...چند شب پیش یهو خودمو تو کوچه بغلی خونمون دیدم یهو وسط اون خیابون ...

واو، شبیه یکی از فیلم ترسناکایی که دیده بودم شد😬😧

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
یا اینکه بری حموم حس کنی یکی به تنت دست کشیده نگاه کنی ببینی جا ناخن مونده😬

به نام خدا سکته😐😂

یا یاابلفضللل🗿🤏😂

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
من همیشه بدنم کبوده به حدی کبوده که همسرمم میگه مگه چشم نداری ببینی که بدنت کبود میشه ولی اون نمیدون ...

حالا ممکنه دلایل جسمی هم داشته باشه.چکاپ برو ولی🙂

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
مم کلا همیشه کبودم اما فکر نکنم کار جن باشه    

منم شنیدم کار جن نیست ولی ی نفری میگفت هست نمیدونم چرا هی بدنم کبوده 

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️

من تو واقعیت وقتی 7 ساله بودم منو مامانم و ابجیم یه سفینه فضایی دیدیم،،سفینه دور تا دورش لامپ داشت روشن و خاموش میشد،،،بعد اومد رو  پشت بوم اصطبل گوسفندا نشست درش باز شد دقیقا مثل فیلم ها،،بعد من شروع کردم به جیغ زدن که در ایکی ثانیه یهو غیب شد،،قضیه از این قرار بود مامانم قدیما شب بود داشت با نفتکش از تانکر نفت میکشید که  یهو منو و خواهرمو صدا کرد ماهم دویدیم تو حیاط که این صحنه رو دیدیم،،اگه من خیالاتی شدم یا خواب بوده پس چرا خواهر و مادرمم هرزگاه دور هم جمع میشیم تعریف میکنند

من همیشه بدنم کبوده به حدی کبوده که همسرمم میگه مگه چشم نداری ببینی که بدنت کبود میشه ولی اون نمیدون ...

حس نمیکنی که بدنت کبود میشه؟😬😧

شاید زده باشی به جایی چون منم کبودی زیاد دارم که نمیدونم از چیه😂🤦🏼‍♀️

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

فکر کن دراز کشیدی شب؛تو نی نی سایتی؛پات از تخت اویزونه

یهو یکی با دست محکم‌ پاتو میگیره.

چیکار‌میکنی؟😈

یبار 8 سالم بود نمیدونم چرا همش الکی بابا بزرگمو گوشه های خونه میدیدم خانوادم مسخرم کردن ولی شبش..  خبر رسید بابا بزرگم فوت شده.. 

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....