2777
2789
من تو واقعیت وقتی 7 ساله بودم منو مامانم و ابجیم یه سفینه فضایی دیدیم،،سفینه دور تا دورش لامپ داشت ر ...

بیشتر جالب و عجیب بود تا ترسناک😮

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرفدار هری پاتر هستی میگم؟!

فکر کردم من چیزی رو اشتباه نوشتم ی لحظه قاطی شد مخم😂

یعسسسسس هری پاتر دنیاااست

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

یه بار رفته بودم حموم خونه تنها بودم شوهرم بچه ها رو برده بود کلاس

منم یادم رفته بود خوبه و بیارم شوهرمو صدا کردم دیدم حوله داد اومدم بیرون دیدم خونه خالیه یادم اومد شوهرم رفته بیرون😶

فکر کن دراز کشیدی شب؛تو نی نی سایتی؛پات از تخت اویزونه یهو یکی با دست محکم‌ پاتو میگیره. چیکار‌میک ...

خوشبختانه من صلاحی به نام پتو دارم ازم محافظت میکنه😂🤏🗿

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
بیشتر جالب و عجیب بود تا ترسناک😮

دقیقا سرش باز شد،،مثل همین سفینه هایی که تو تلویزیون دیدیم،،از خودش صدای یه امواجی میداد،،یعنی شاید سه متری ما فاصله داشت،،شاید جیغ نمیزدم نمیرفت،،وای چه ترسناک

منو داداشم تو یه اتاق میخوابیم یه شب پاشدم آب بخورم داداشم تو خواب گفت نرو میکشنت😐😐😐

شجاعت من در برابر سوسک اینطوریه که سوسک تو خونه ببینم و کسی نباشه که بکشتش، چمدون میبندم و برای همیشه از اون خونه میرم:)
یبار 8 سالم بود نمیدونم چرا همش الکی بابا بزرگمو گوشه های خونه میدیدم خانوادم مسخرم کردن ولی ...

شت😐

خدا رحمتش کنه روحش شاد

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

یبار دیگه15 سالم بود مامانم گفت دیشب چرا بیدار بودی میگفتم سارینا جواب نمیدادی ولی من شبش خواب خواب بودم 🥴

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....
دقیقا سرش باز شد،،مثل همین سفینه هایی که تو تلویزیون دیدیم،،از خودش صدای یه امواجی میداد،،یعنی شاید ...

همچین چیزی دیگه اکثریت میدونن واقعیت داره.

فضایی ها وجود دارن.

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
شت😐 خدا رحمتش کنه روحش شاد

مرسی

خودمم برگام ریخت فهمیدم فوت شده😬

I overdid it.. I should have known that your love is a game.. I can't get you out of my mind now..It is very embarrassing We don't talk to each other anymore..We don't talk anymore.. Like when we used to... Like before us.. We are not in love anymore.. So what was it all about? We don't talk anymore Like before.. اهنگ مورد علاقم.. 💔یک عدد ISFJ..میشه برا ارامش روح بچه همسایمون  که 8 تیر فوت شد صلوات بفرستید؟................. تیکر تولدمه باردار نیستم! بعضی وقتا یه ایده درسته با زمان اشتباه.. ستاره ها هر روز دارن کمرنگ تر میشن..همه جا تو تاریکی دروغ و نفرت و.. فرو رفته.. قهرمان مشخص شده....
چطوری نمی دونستی که خوابی یا بیدار

من کلا تو خواب حرکتی که انجام میدم دست خودم نیست و دقیقا اون موقع همین طور بود برای همین نمیدونم دقیق

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚