2777
2789
برا اونام اتفاق میوفته ما ک خبر از زیر و بم زندگیشون نداریم.پس این همه فیلم ترسناک چجوری میسازن  ...

🤷‍♀️🤷‍♀️

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

یادمه ۱۱ ساله اینا بودم و برای تشیع جنازه عموی مامانم به روستای مادریم رفتیم بعد از مراسم منو دوتا از دختر داییام و دوتا از پسرداییام رفتیم سر زمین ها(اونا هم همسن من بودن ) همین جور داشتیم می گشتیم و اینا تا اینکه دیدیم یه حیوونی البته  فکر کنم حیوون بود اندازه سگ خاکستری مایل به سفید که چشمای سیاهی داشت رو دیدیم  این دویید سمت ما و ماهم مجبور شدیم فرار کنیم 

شاید یه موجود ماورایی نبود اما ترسی که اون لحظه که داشتم میدوییدم داشتم هرگز یادم نمیره 

اتاق بغلی یه دخترست 👩🏻خوشگل موهای بلند  و دم اسب پشتش شام ناهار و با همیم کرما 🐛🦠🪱رو  سرخ میکنه خوب میزاره که مغز پخت شه تن جفتمون ملافست اون لباس عروسشه  👰🏻‍♀️من کت شلوارم 🤵                               من اگه برم توی تاپیکی  و ببنیم کمکی ازم برمیاد سعی میکنم دریغ نکنم                   لازم نیست نسبت به همه نظر ها گارد  بگیریم   من وقت این رو ندارم که دیگران رو توجیح کنم با اون که کم حرفم گاهی وقتا از حرف زدن خسته میشم و حال قانع کردن دیگران رو ندارم     اگه ببینم بحث باهاتون  بی فایدست اصلا شروع نمیکنم که وقت هر دومون گرفته نشه    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی میگم نخندید ولی من مثلا نصف شب بلند میشم آب بخورم بعد میرم پشت پنجره می بینم یه نفر داره از کوچه رد میشه سریع می گم بسم الله الرحمن الرحیم بعد چشمامو می بندم که اگه جنه غیب بشه چشمامو باز می کنم می بینم آدمه هنوز داره راه می ره می فهمم آدمه 

اتاق بغلی یه دخترست 👩🏻خوشگل موهای بلند  و دم اسب پشتش شام ناهار و با همیم کرما 🐛🦠🪱رو  سرخ میکنه خوب میزاره که مغز پخت شه تن جفتمون ملافست اون لباس عروسشه  👰🏻‍♀️من کت شلوارم 🤵                               من اگه برم توی تاپیکی  و ببنیم کمکی ازم برمیاد سعی میکنم دریغ نکنم                   لازم نیست نسبت به همه نظر ها گارد  بگیریم   من وقت این رو ندارم که دیگران رو توجیح کنم با اون که کم حرفم گاهی وقتا از حرف زدن خسته میشم و حال قانع کردن دیگران رو ندارم     اگه ببینم بحث باهاتون  بی فایدست اصلا شروع نمیکنم که وقت هر دومون گرفته نشه