2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یهو تو ۸ماهگی دردم گرفت بعد ۵ روز زایمان کردم خواهرم روز بعدش تو همون بیمارستانی که بودم بستری کردن ...

یعنی مدفوعش کم بود؟

نوزاد مگه یبوست میگیره؟؟😳

تا چند ماه که فقط مثل اسهال میده بیرون!🤦‍♀️

خدایا چنان کن سرانجام کار                                      تو خشنود باشی و ما رستگار
یا خدا😨خداروهزاران مرتبه شکر  اخه برا چی خاکشیر؟

نمی دونم والا

میگفت رودل داره بالا میاره

دیدی که مامان ها فکر می کنند همه چی با خاکشیر و نبات و ... حله

به نظرم در مورد بچه حتی به یه دکتر اکتفا نکنید

چند تا دکتر ...

بله مشکل اینجاست بچه من پسره هروقت بچم ببینه به یاد پسرش میفته مجبورم دیگه زود به زود نرم خونه بابام ...

الان از مادر و مادرشوهرش کینه داره؟ 

یه دختر که سعی میکنه قوی باشه💙💎من آدم جدیدیم🖤به تاپیک های سم قبلیم توجه نکنید🤪🥴برای هم خوب بخوایم💚
یعنی مدفوعش کم بود؟ نوزاد مگه یبوست میگیره؟؟😳 تا چند ماه که فقط مثل اسهال میده بیرون!🤦‍♀️

بله مدفوعش کم بود چه بدونم ابجی من کلا خونم ۲ساعت راهه تا خونه بابام نمیدونستم اونجا چخبره

مامانم و مادرشوهرش رفتن برگ سناو گل محمدی خریدن جوشوندن به بچه دادن  بچه گریه میکرد حمومش میکر ...

مگر تو محل زندگیتون پزشک ندارید مادرا وارد صحنه شدن؟🤦‍♀️

حالا بنده خدا مادرتون ام غصه بچه رو داره،هم شرمندگی جواب دختر و داماد ..

خدا به همتون صبر بده 

خدایا چنان کن سرانجام کار                                      تو خشنود باشی و ما رستگار
الان از مادر و مادرشوهرش کینه داره؟ 

نه اصلا 

حتی درمورد هیچی باهام صحبت نمیکنه دردودل نمیکنه خودشو پیشم قوی میکنه میگه من اصلا گریه نمیکنم ومن میدونم خواهری که مامانم وقتی موهاشو شونه میکرد چنان زار میزد چشاش پف میکردن نه اینکه این مصیبت سرش اومده

بله مشکل اینجاست بچه من پسره هروقت بچم ببینه به یاد پسرش میفته مجبورم دیگه زود به زود نرم خونه بابام ...

اتفاقا برو به نظرم .. بگو بیا بچه منو بغل کن اروم شی

بهش امید بده

بگو فرقی نداره اینم مث بچه خودت ... بگو شانس پسر منه دوتا مامان مهربون داشته باشه

مگر تو محل زندگیتون پزشک ندارید مادرا وارد صحنه شدن؟🤦‍♀️ حالا بنده خدا مادرتون ام غصه بچه رو داره، ...

مامانم اینقد قویه تاحالا گریشو ندیدیم اما از وقتی بچه فوت شده هروقت تو صورتمون نگاه میکنه گریه میکنه هروقت بچمو میبینه باحسرت نکاهش میکنه

اتفاقا برو به نظرم .. بگو بیا بچه منو بغل کن اروم شی بهش امید بده بگو فرقی نداره اینم مث بچه خودت ...

بخدا اینکارو کردم اما میترسه بچمو بگیره هی ازم فراریه  من میدونم چی توی فکرش میگذره فکر میکنه اگه بچمو بگیره حسادت میکنه بهش یا مثلا غبطه میخوره ولی من اینجور ادمی نیستم اتفاقا میبینم ازمون دوری میکنه بیشتر اتیش میگیرم

خواهرم پیش من حتی گریه نکرد من وقتی دیدمش از بس گریه کردم زجه زدم بی حال شدم حمله عصبی بهم دست داد ا ...

عزیزم تو هم اینقدر غصه نخور این دنیا با همه ی خوبی ها و بدیهاش تا چشم بهم بزنی تموم میشه بخدا توکل کن تو باید به خواهرت دلداری بدی اون از ترس اینکه تو غمگین نشی غصه هاشو تو دلش می ریزه باید باهاش صحبت کنی بگی باهات راز دل کنه خودش رو خالی کنه هنوز سنی نداره ان شالله خدا بهش یه بچه ی سالم وصالح میده