2777
2789

تیکرهارو نگاه کن 😂😂 یه عالمه پیدا میکنی

یا کلمه هفته ی پنج رو سرچ بزن 🤪

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

چه راه درازی رو پیش رو داری😂

دعا میکنم سالم بغلت بگیریش

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیکرهارو نگاه کن 😂😂 یه عالمه پیدا میکنی یا کلمه هفته ی پنج رو سرچ بزن 🤪

شما الان هفته چندین؟؟ 

میخوام ببینم اگه هفته پنج باشی مینویسه چقدر تا بارداری مونده؟ 😅

شما الان هفته چندین؟؟  میخوام ببینم اگه هفته پنج باشی مینویسه چقدر تا بارداری مونده؟ 😅

۱۵ هستم

۲۴ مونده

البته همه ی اینا حدودیه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
چه راه درازی رو پیش رو داری😂 دعا میکنم سالم بغلت بگیریش

آره نمیدونم چرا از وقتی فهمیدم روزا برام نمیگذره 😑

حالا تا قبل این همه ش میگفتم روزا خیلی زود میگذرن..  😅

ممنون عزیزم 😘 سلامت باشی

ان شا الله به سلامتی بغلش بگیری 😘 من نمیدونم چرا نتونستم تیکرمو فعال کنم 😑

ممنون

یه کم دستکاری کن میشه 😂😂

شما الان هفته چندین؟؟  میخوام ببینم اگه هفته پنج باشی مینویسه چقدر تا بارداری مونده؟ 😅

من یه سالشه پسرم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀