2777
2789
سلام عزیزان میخواستم بدونم شما تو این سن به بچه هاتون چه غذاهایی میدادین و از چه زمانی غذایی که خودتون میخوردین بهش دادین(غذای سفره)...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اینایی که میدی عالیه.... من برای دوتا بچه هام هیچوقت عجله ی غذای سفره رو نداشتم .. بالاخره قراره یه عمر از سفره بخوره....
پدر.. همون کسیست که لرزش دستش دیگه چیزی ازچای توی استکان باقی نگذاشته ولی بهت میگه به من تکیه کن وتو انگارکوه را پشتت داری.
کره که خیلی خوبه که میریزی. آبلیمو هم همین طور تا ذائقه اش عادت بکنه..خواهرم توی غذای پسرش از اول کره نریخته حالا هرکاری میکنه بچه اش عداهایی که کره داره نمیخوره...
پدر.. همون کسیست که لرزش دستش دیگه چیزی ازچای توی استکان باقی نگذاشته ولی بهت میگه به من تکیه کن وتو انگارکوه را پشتت داری.
خواهش میکنم عزیزم.. ولی ماست بهش بده .. شاید ماستش شیرین نبوده. بچه ها ماست ترش دوست ندارن