2777
2789

عکسامون تو فلش بودش حالا می‌بینم که هی پاک میشن و پر کع میشه فلش میزنم ب تلویزیون یا گوشیم هنگ میکنه و فلش خود ب خود میاد بیرون از برنامه و ...حالا موندم لپ تاپ بخرم یا تبلت؟؟؟

کدوم بهتره تو رنج قیمت ۸ تومن اینا چی پیشنهاد میدین تبلت و لپ تاپ...فقط برا عکس می‌خوام همین ن برنامه و بازی و ....

درخت صبر تلخه....اما میوه اش شیرینه...❤️خدا بزرگه🌟همه چی به وقتش🕋🪄

لب تاپ

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لپ تاپ بهتره چون ممکنه بعدها استفاده دیگه ای هم کنی ازش، به غیر از اینا هارد اکسترنال هم میتونی بگیری 

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 
لپ تاپ بهتره چون ممکنه بعدها استفاده دیگه ای هم کنی ازش، به غیر از اینا هارد اکسترنال هم میتونی بگیر ...

هارد چطوریه ؟؟؟اصلا آشنا نیستم باهاش!!🙁ب گوشی هم میخوره ؟؟؟

سوال منم هس  کل فلشام داره فرمت میشه فک کنم هارد بهتر باشه چون لپتاپ سخته 🤔

هارد از فلش بهتره، فلش موقته و برای ذخیره سازی طولانی مدت ساخته نشده و در صورتی که مشکل پیدا کنه احتمال ریکاوری خیلی کمه.

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 
لپ تاپ بهتره چون ممکنه بعدها استفاده دیگه ای هم کنی ازش، به غیر از اینا هارد اکسترنال هم میتونی بگیر ...

چ هاردی خوبه؟

هیچکدوم بهرحال پاک میشن من یه شماره دائمی دارم که خب عمرا اون شماره گم‌بشه با اون شماره تلگرام دارم و توی تلگرام یه کانال ساختم فقط خودم تکی همه عکس و فیلمارو میریزم اونجا بعدم از گوشیم حذف میکنم به صورت دانلود نشده اونجا می‌مونن هروقت خواستم میرم دانلود میکنم بعد مثلا بزن عکسای فلان جا عکسای فلان که هروقت خواستی سرچ کنی راحت عکسای اونموقع بیاد