2777
2789

و اینکه چیا باخودم ببرم؟؟

چیا بدرد نمیخوره که نبرم

دوستان خیلی محتاجم به دعا . میشه لطفا دعام کنید و برام یه صلوات بفرستید.

بستگی به خوابگاه و امکاناتش داره.

من چیزهایی که داشتم و یادمه برات مینویسم، ببین کدوم رو لازم داری، ببر.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به خوابگاه و امکاناتش داره. من چیزهایی که داشتم و یادمه برات مینویسم، ببین کدوم رو لازم داری، ...

خیلییییییییییییی ممنونم

همه چیزی که برای زندگی لازمه باید با خودت ببری

نمی‌دونم چی لازمه 

چی غیر ضروری🥺

تشت واسه تو حموم 

قابلمه دو سایز ، ماهیتابه، قاشق و چنگال و دوتا بشقاب و کفگیر و ملاقه و سفره، لیوان، بالشت و پتو و تشک ، فلاسک، کتری، اتو، دمپایی چیز دیگه ای یادم نمیاد بقیشم میشه مواد غذایی و شوینده

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

جواب انتخاب رشته کی اومد؟

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.

ملافه . بالش. پتو . 

لباس راحتی.

لباس بیرون برای دانشگاه رفتن.

چند تا باکس برای دسته بندی لباس و وسایل.

وسایل نظافت از شامپو و صابون و پودر تااااا وسیله اپیلاسیون😊

اتو. سشوار.

کمی تنقلات خشک مثل آجیل .

لگن کوچیکه.

قابلمه. ماهی تابه . کفگیر و ... .

قاشق و چنگال و چاقو.

چوب رختی برای آویز لباسات.

جانماز و چادر و ... .

کم کم بری تو خوابگاه، چیزهای دیگه هم خودت متوجه میشی و می‌خری.

نگران نباش.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

شنوندگان عزیز! صدای من رو از خوابگاه میشنوید!

بساط چایی (کتری، قوری یا فلاکس)

بساط آشپزی (دو تا قابلمه کوچیک/ ماهی تابه/آبکش/فندک)

سفره/سینی/بشقاب/کاسه/لیوان/چاقو/ قاشق و چنگال (حداقل 2- 3 تا از هر کدوم چون ممکن هست گم بشه )

یه اتوی معمولی 

تشت برای شستن لباس

مواد غذایی (چای خشک/قند/تنقلات/روغن/نمک/ادویه/برنج/حبوبات/تخم مرغ/تن ماهی/کبریت)

دمپایی

شوینده (شامپو/ شامپو بدن/پودر لباسشویی/خمیر دندون/مسواک/کرم مرطوب کننده/مایع ظرفشویی/اسکاچ/ نوار بهداشتی/ دستمال کاغذی)

رختخواب و بالشت 

چادرنماز و مهر و سجاده 

شارژر گوشی و لپ تاپ

لباس 

حوله

لوازم تحریر

+هر کدوم ز این وسایل رو سعی کن از مدل و قیمتی بخری که اگر گم یا خراب شد ناراحت نشی عزیزم

الحمدلله