2777
2789

تا دوسال ورم داشتم نفس راحت هم بعد یکی دوماه

تاپیک آخرم بیاید اگه تجربه دارید❤️

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ورم کامل دوسال؛بله تنفس مشکلی نبودهمین که فردای عمل تامپون رو دراوردبرام ازبینی راحت نفس کشیدم

بینیت گوشتی بود؟

تیغه بینیت هم ورم داشت در حدی که پهن دیده بشه؟

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن
بینیت گوشتی بود؟ تیغه بینیت هم ورم داشت در حدی که پهن دیده بشه؟

خیراستخوانی؛نه پهن نبود ورم داشت کلا

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
گوشتی بود؟

شکسته بود بینیم قوز هم داشت

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

من تازه یک ماه و ده روزه عمل کردم... گاهی اوقات مخصوصاً شبا بخاطر گرفتگی بینی نمیشه درست نفس کشید ولی با سرم بینیمو میشورم اوکی میشم.....و اینکه گوشتی ام و بینیم پر از ورم....در حدی ک دارم افسردگی میگیرم و از عمل پشیمون شدم

سه سال و نیمه عمل کردم از دو ماه بعد عمل دگ تغییری نکرد تا الان. مشکل تنفسی هم ندارم فقط هوای سرد بهم بخوره سوت میزنه دماغم:/

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

من تازه یک ماه و ده روزه عمل کردم... گاهی اوقات مخصوصاً شبا بخاطر گرفتگی بینی نمیشه درست نفس کشید ول ...

وای منم  بک ماه ونیمه عمل کردم 

به غلط کردن افتادم 

بینی قبلیم بهتر بود😔

مال من الان 3ماهه عمل کردم ولی اصلا ورم نداره. بعد کشیدن بخیه ا ها راحت نفس کشیدم. 

مگه میشه وذم نداشته باشه!

مطمن باش ورم داره