2777
2789
عنوان

نیش زبون مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 59 پست
واسه اینچیزا انرژیشون نامحدوده

واقعا

بخذا با22سال سن وی تجربه طلاق وی دخترسه ساله که بایدزندگیش اینطورشه بازم احساس اینکه خودموبکشم و اززرندگیم ناامیدبشم بهم دست نداده ولی کارای مامانم باعث میشه به مرگ همش فک کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجاره ام میدادی مگه

اره اونا قرار بود به یه نفر دیگه اجاره بدن ماهم قرار بود یه خونه اجاره کنیم شوهرم گف خونه اونا بهتره چون توهم حامله ای بهتره نزدیک اونا باشی پدرمم گفبدون رحن نصف قیمت اجاره میگیرم ماهم قبول کردیم

واقعا بخذا با22سال سن وی تجربه طلاق وی دخترسه ساله که بایدزندگیش اینطورشه بازم احساس اینکه خودموبکش ...

باورت میشه منم فکر اینم که زودتر بمیرم و بهش میگم بسه اعصابم داغون شد میگه مگه چیکار کردم. اصلا ینی به مغز خودش فشار نمیاد فکرکنم تخلیه میشه لذت هم میبره

باورت میشه منم فکر اینم که زودتر بمیرم و بهش میگم بسه اعصابم داغون شد میگه مگه چیکار کردم. اصلا ینی ...

آره دیگه اوناخودشونو تخلیه میکنن 

خوده من جوابشوکه میدم چنان نفرین وآه وناله میکنه ترجیح میدم لال شم حداقل کمترنفرین کنه

دوماهه اومدیم اگه برم آبرو برام نمیمونه هیچ جا. مامانم که آبرو حالیش نیست بی حیاس

چی بگم از دست مامانای خاله زنک

خودم یه عمره ازش ضربه خوردم از بس پشتم حرف زد حالام که پشت شوهرم حرف میزنه دروغ و چرت و پرت میگه خسته شدم از دستش 

واقعا زخم زبون مریضم کرده

بخدا من با وجود این زن بخاطر فشار و اجبار ازدواج کردم شوهرم مرد بدی نیست ولی اختلاف زیاد داریم و از طرفی هم از دو رویی مامانم خبر دار شده و همش میگه چرا مامانت اینکارارو میکنه و منم میمونم اصن چی بهش بگم

بخدا من با وجود این زن بخاطر فشار و اجبار ازدواج کردم شوهرم مرد بدی نیست ولی اختلاف زیاد داریم و از ...

منم جلوی شوهرم آبروم کلا رفته. خیلی جاها باعث دعواهامون مامانم. بوده. انقدی که از مامانم خوردم از مادرشوهرم نخوردم