2777
2789
عنوان

نیش زبون مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 59 پست
منم داعم تو اضطرابم الان اصلا خوابم نمیبره دوتا قرص سردرد خوردم. یه کوچولو خورد به چراغ ماشین داداشم ...

به عنوان فردی که تجربه شو دارم دلم بهت خیلییی میسوزه پدر ادم درمیاد ، همش میان کنترل میکنن فلان جارو چرا خراب کردی چرا دیوار لکه افتاد و..... غریبه باشه ابدا نمیتونن از بیرون به در شونم نگا کنن ولی برا دختر همش کنترل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان فردی که تجربه شو دارم دلم بهت خیلییی میسوزه پدر ادم درمیاد ، همش میان کنترل میکنن فلان جارو ...

دور از جونتون به گوه خوردن افتادم. خونشون یه خونه قدیمیه کلنگیه چیز خاصی نداره به خود خونه گیر نمیدن با شوهرم در میفتن کلا مامانم باهاش لجه از اول

به عنوان فردی که تجربه شو دارم دلم بهت خیلییی میسوزه پدر ادم درمیاد ، همش میان کنترل میکنن فلان جارو ...

بعد یروز دلم نمیخواست برم حوصله نداشتم صد تا حرف زد که نیومده سر بزنه. خیلی بده همش استرس داری 

یه سال خونشون زندگی کردم مثل دسته گل تحویل دادم فقط بخاطر چندتا لکه همش منت میزاشتن سرم کلی ناراحتم میکردن 

اخر دونفر بعداز اسباب کشی ما اومد، پدرم همش منت میزاش سرم میگف یاد بگیر دختره خیلی تمیزه ، خیلی وسواسه خونه غذا نمیپزه که دیوار ها روغن نریزه و.... هر بار میرفتم کلی ناراحتم میکردن بعد رفتن اون دوتا زن و شوهر رفتن دیدان دیوار فلان , پسره مواد میکشید همه جا رسما سیاه شده بود گند زده بودن خونشون ولی اینا هیچی نگفتن

به غریبه هیچی نمیتونن بگن زبونشون برای بچه خودشون بلنده دیگه 

اره والا تازه من با ۱۷ سال سن و با بچه کوچیک هرروزم به مارگرا غذا میپختم میفرستادم و.... 

دختره با ۳۵ سال سن و مجرد به کابینت و کاشب ها نک انگشتشو هم نزده بود لایه لایه لجن گرفته بود همه جا