2777
2789
عنوان

کلومیفن

1301 بازدید | 25 پست

من از ۵ پریود تا ۹ پریود روزی یک کلومیفن خوردم

الان یک هفته اس عقب انداختم آزمایش خونم دادم باردار نیستم 

طریقه مصرف کلومیفن شما به چه صورت بود؟

و اینکه موجب عقب انداختن پریود میشه؟

اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ

من اولین بار دکترم داد روزی سه تا بود 

ولی بدنم جواب نداد لتروزول نوشت روزی دو تا

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من خوردم پریودم عقب افتاد درد پریودی داشتم اما نمیشدم بعدش هم ک شدم دردش وحشتناک شده بود

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
کلومیفن رو از چند تا چند سیکل خوردی؟

۳تا ۷

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉
بله من خوردم پریودم عقب افتاد درد پریودی داشتم اما نمیشدم بعدش هم ک شدم دردش وحشتناک شده بود

الان درد پریودم ندارم

شما بعد مصرفش چند روز عقب انداختین؟

الان درد پریودم ندارم شما بعد مصرفش چند روز عقب انداختین؟

۱۰، ۱۵ روزی عقب افتاد

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
نتیجه بخش بود؟

عریزم من نتیجه ای نگرفتم   تازگی متوجه شدم تیروئید دارم نمیدونم اون مانع بود یا چیز دیگه که الان اجازه بارداری ندارم و دارم قرص تیروئید مصرف میکنم 🙃

در انتظار ارامش . .♡
عریزم من نتیجه ای نگرفتم   تازگی متوجه شدم تیروئید دارم نمیدونم اون مانع بود یا چیز دیگه که الا ...

از کجا متوجه مشکل تیروئیدت شدی؟

ممکنه منم تیروئیدم مشکل داشته باشه و خودم ندونم؟