2777
2789

هیچی متنفرم ازگل کلی پول به گل دادم ایقد خریدم هیچکدام نموندن همشون به فاک رفتن عههههه😠

هرکسی که امضامو میبینه برای شفای پسرم صلوات بفرسته دعا کنید تاپسرم زودی خوب بشه❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گل زیاد دارم اما حیف که گلدونام جالب و قشنگ نیستن.یعنی از ظروف پلاستیکی که تبدیلش کردم به گلدون.خ ...

پس همدان باید بری بخری.مسافرت رفتی برو لاله‌جین.ینطوری به صرفه نیس مثلا سایز ۱۲ سرامیکی رو بخوای بخری ۳۰تومن

من کاجم سرحال بود یه کوچولو از روبروی خونه بردم انور فقط جلو کولر بود که از پایین دیدم داره قهوه ای میشه و خشک بردم جای قبلش

الان تا برگای بالاش که جوون تره هم اومده تکو توک لابلای برگا قهوه ای و خشک میشه 

میخوام بدونم راهی هست دوباره زنده بشه جون بگیره برگای بالاش فقط سبزن که دارن کم کم اونام قهوه ای میشن

هیچی متنفرم ازگل کلی پول به گل دادم ایقد خریدم هیچکدام نموندن همشون به فاک رفتن عههههه😠

همچنین گلای من🤕🤕

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
😆.ناراحت نباش هرکسی تجربشو داشته حتی خود من که گلخونه دارم.

اگلونمام رشدش متوقف شده چکار کنم؟ ۶ ماهه یه برگ هم نداده.

خاکش پارسال عوض کردیم. فقط یه دوره شپشک گرفت من آب سم ریختم پای گلدون و رو برگاش 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
گل شفلورام برگاش داره میریزه برای چیه؟  سانسوریامم پاجوش نمیزنه اصلا فقط دراز میشه

گلدون سانسوریات رو کوچیک و کم عمق کن تو این گلدونای دراز یا گرد گلاتونو نذارید