2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زده میخوام برم پزشکی قانونی

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 38 پست
اهان برای شما چی نوشتن دیه دادن

برای دوستم بود آسیب دیدگی زیاد داشت شکایت کرد ۳۸ میلیون دیه بریدن براش و اینکه مهریه و همه چی رو گذاشت اجرا 

نهایتا ۵۰ تا سکه و دیه و حضانت بچه رو گرفت و طلاق گرفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دوستم بود آسیب دیدگی زیاد داشت شکایت کرد ۳۸ میلیون دیه بریدن براش و اینکه مهریه و همه چی رو گذا ...

اخی عزیزم 

خوب شد جدا شد 

حق طلاق داشت یا نه 

آخه طلاق گرفتن کلی مرحله داره

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
بعد نامه فردای روزگاری به درد میخوره؟

بعله که به دردت میخوره واسه طلاق.اول میری کلانتری بعدنامه میدن بهت بری پزشک قانونی اونجام واست مینویسن کجاهات اسیب دیده اگرمیخوای شوهرت نفهمه شکایت نکن که پروندت نره دادسرا.ولی به کلانتری بگومیخوام پروندم مفتوح باشه تانبندش وهروقت خواستی بتونی شکایت کنی.منم شوهرم میزد الان افتادم تودادگاه ها ولی مدرک ندارم کاش منم شکایت کرده بودم پشیمونم

اول کلانتری شکایت. اونجا نامه میدن بهت میبری پزشک قانونی. اونجا نامه ها رو میگیرن نوبتت شد صدات میزنن دکتره معاینه میکنه. بعد یه نامه دربسته میدن بهت که ببری برای فکر کنم دادسرا

اخی عزیزم  خوب شد جدا شد  حق طلاق داشت یا نه  آخه طلاق گرفتن کلی مرحله داره

حق طلاق نداشت

انقدر همه جوره شوهرش رو تحت فشار گذاشت و شکایت کرد دیگه شوهرش چاره ای نداشت جز توافق کردن 

ولی من با دوستم رفتم بنده خدا اول رفتیم کلانتری و بعدش پزشکی قانونی همون جا معاینه کرد نامه داد  ...

نه خواهر بدبختم رو چند جا فرستادن کلی هم پول خرج کرد چند روز طول کشید

ای خدا این مردان کی می‌خوام از این کارا دست بکشن البته بعضی هاشون  منم شوهرم دست بزن داره ولی ...

عزیزم همسرتون دوباره تکرار کرد؟, یاروی حرفش موند

{ایمانی که به گیسویی بلزرد به چه اَرزد؟...}