2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زده میخوام برم پزشکی قانونی

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 38 پست
مطمعنی عزیزم

عزیزم برو کلانتری یه نامه سریع بهت میدن میری پزشکی قانونی 

اگر‌تهرانی برو شعبه پارک شهر روزهای تعطیل هم باز هستن و خیلی سریع کارت رو راه میندازن پزشکی قانونی نامه میده بهت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرک بگیر

چجوری بنی برم شکایت کنم

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
به منم قول زیاد داده بود

دروغ میگن این قولاشون همش کشکه

الهی بمیرم برات ،کجات زده🥺🥺🥺

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
خواهرم دوهفته پیش رفت اینقدر سر دوندن اینور اونور بیچاره میگفت زخم هام خوب شدن دیگه

ولی من با دوستم رفتم بنده خدا اول رفتیم کلانتری و بعدش پزشکی قانونی همون جا معاینه کرد نامه داد 

ولی من با دوستم رفتم بنده خدا اول رفتیم کلانتری و بعدش پزشکی قانونی همون جا معاینه کرد نامه داد  ...

نامه چی میدن

نامه چی میدن

شرح جراحات 

مثلا مینویسه کبودی در فلان قسمت و اینها . بعدش طول درمان تعیین میکنه مثلا مینویسه دو هفته طول درمان نیاز داره که این موارد معیار تعیین مقداردیه هست . باید شکایت کیفری کنیدکه هم دیه بیفته گردنش هم گاهی شدید باشه حبس میبرن براش 

شرح جراحات  مثلا مینویسه کبودی در فلان قسمت و اینها . بعدش طول درمان تعیین میکنه مثلا مینویسه ...

اهان برای شما چی نوشتن دیه دادن

خدا نکنه گلم .گردنم پام

الهی 

امیدوارم دست از اینکارا برداره