2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زده میخوام برم پزشکی قانونی

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 38 پست
مطمعنی عزیزم

عزیزم برو کلانتری یه نامه سریع بهت میدن میری پزشکی قانونی 

اگر‌تهرانی برو شعبه پارک شهر روزهای تعطیل هم باز هستن و خیلی سریع کارت رو راه میندازن پزشکی قانونی نامه میده بهت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرک بگیر

چجوری بنی برم شکایت کنم

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
به منم قول زیاد داده بود

دروغ میگن این قولاشون همش کشکه

الهی بمیرم برات ،کجات زده🥺🥺🥺

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
خواهرم دوهفته پیش رفت اینقدر سر دوندن اینور اونور بیچاره میگفت زخم هام خوب شدن دیگه

ولی من با دوستم رفتم بنده خدا اول رفتیم کلانتری و بعدش پزشکی قانونی همون جا معاینه کرد نامه داد 

ولی من با دوستم رفتم بنده خدا اول رفتیم کلانتری و بعدش پزشکی قانونی همون جا معاینه کرد نامه داد  ...

نامه چی میدن

نامه چی میدن

شرح جراحات 

مثلا مینویسه کبودی در فلان قسمت و اینها . بعدش طول درمان تعیین میکنه مثلا مینویسه دو هفته طول درمان نیاز داره که این موارد معیار تعیین مقداردیه هست . باید شکایت کیفری کنیدکه هم دیه بیفته گردنش هم گاهی شدید باشه حبس میبرن براش 

شرح جراحات  مثلا مینویسه کبودی در فلان قسمت و اینها . بعدش طول درمان تعیین میکنه مثلا مینویسه ...

اهان برای شما چی نوشتن دیه دادن

خدا نکنه گلم .گردنم پام

الهی 

امیدوارم دست از اینکارا برداره