2777
2789
عنوان

پریودیه عذاب آور😓

237 بازدید | 25 پست

پریودی هام خیلی اذیت کننده هم از نظر روانی بهم میریزم هم جسمی ،روز اول و دوم وحشتناک خونریزی دارم تیکه لخته های بزرگ ازم دم دفع میشه ک با دفعش سرگیجه و ضعف پیدا میکنم،میل ب غذا ندارم حالت تهوع ،گریه میکنم حال از جام بلند شدن ندارم،روز سوم و چهارم کمتر میشه ولی باز کمردرد و مخصوصا زیرشکمم خیلی دردمیگیره حس میکنم چیزی میخاد ازم بیفته از صب فقط ی چای خوردم وی تیکه کیک نمیتونم غذابخورم،از طرفی هم فوبیای معاینه دارم وازدکترزنان رفتن میترسم 🥺

خرّم آن کس که در این محنت گاه،خاطری راسبب تسکین است ...🫀🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده از پریودی متنفرم 😑

هوم چراپسرانمیشن خومن نخوام بچه دارشم بایدکیوببینم اصلا پدره بچه هست که من بچه درست کنم😒

منم لخته خون زیاددارم

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
چای رو حذف کن از زندگیت و هرروز دمنوش نعناع یا اویشن با گل محمدی بخور زمان پریودیت دعاگوم خواهی بود

خیلی اهل چای نیستم بیشتر دمنوش اویشن،رازیانه،وکاکوتی و به وسیب استفاده میکنیم تو پریودی هامم دمنوش افتیمون استفاده میکنم 

چشم اینایی ک شما گفتین هم استفاده میکنم حتما مرسی گلم

من ازدرددرحال مرگم قرص مسکن هم میخورم تنظیم پریودیم بهم میخوره اعصابم بدترخوردمیشه

من مجردی اینطوری بودم اما بعد ازدواجم دردام کمترشدش

هوم چراپسرانمیشن خومن نخوام بچه دارشم بایدکیوببینم اصلا پدره بچه هست که من بچه درست کنم😒 منم لخته ...

ارع واقعا هرچی لذت برای مرده هرچی درده واسه خانوماست..

آره از دفع لخته خون ها میترسم میگن لخته خون بزرگ و همیشگی طبیعی نیست🥺

اصلا سردی نخور دلیل درد شکم همون سردیایی هس ک میخوری عزیزم

به خودت گرمامیدی هم حالت تهوع به ادم دست میده من چیزای گرم بخورم اینامیارم بالاهرچی تومعدمه

ارع واقعا هرچی لذت برای مرده هرچی درده واسه خانوماست.. آره از دفع لخته خون ها میترسم میگن لخته خون ...

🥺🥺🥺

اصلا سردی نخور دلیل درد شکم همون سردیایی هس ک میخوری عزیزم

سردی نمی‌خورم طبعمم گرمه و همش داغم ،فک میکنم مشکلی داشته باشم ک اینجوریه چون پریودی هام منظم نیست همیشه جلو میفته مثلا ماه پیش ۳۰ام پریود شدم این ماه۲۶ام 

به خودت گرمامیدی هم حالت تهوع به ادم دست میده من چیزای گرم بخورم اینامیارم بالاهرچی تومعدمه

اخه یهو حجم زیاد نریز که تو معده ت رژیم غذاییتو اصلاح کن روزی یکی دوتاخرما بخور سردیجاتو از غذات حذف کن صبحا ی قاشق سیاه دونه بخور اینا خودشون کلی تاثیر گذارن