2777
2789
عنوان

تجربه دومین زایمان طبیعی زودرس +عکس نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 2976 بازدید | 112 پست
چرا یکم خشکه وشیطنت هامو درک نمیکنه ولی کلا ادم خوبیه

من دوست دارم همسرم بیشتر از درک کردن باهام همراه باشه

فکر نکنم فاصله سنی بدرد من بخوره

تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! .                                     هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بازم حاضرم باهاش باشم با اینکه چند بار خیانت کرده

عزیزم

ایشالا خوشبخت باشید کنارهم

تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! .                                     هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:
اصلا هم اینجور نیست.متاسفانه زنهای ایرانی یا به دلیل تنبلی یا ترس و یا چشم و هم چشمی میرن سزارین.اگه ...

والا من نه تنبل بودم نه با طبیعی مدال میدن به کسی مادر مادره طبیعی و سز نداره کل بارداریمم فعالیت داشتم ولی تو بیمارستان مثل ادم باهام برخورد نمیشد!!بیمارستانم نیمه خصوصی بود این طرز فکرا وایه ده قرنه پیشه مادرم الان که من ۲۴سالمه دچار افتادگی مثانه شده و دکتر گفت بخاطر زایمان طبیعی منم با سزارین نه ترکی خوردم نه جای بخیه ای رو شکمهه ولی خیلیم راضیم 

وای عزیزم این همه اطلاعات داری بیا برو برا کشورهای جهان اول بگو که آمار سزارینشون تقریبا صفره و فقط ...

تمسخر کردن دیگران کار درستی نیست

کاش در همه ی موارد خودمون رو با کشورهای

جهان اول مقایسه میکردیم....

نوشتم ک مخالفین ریپلای نکنند.... ندیدید؟

در شان بنده نیست دیگران رو مسخره کنم

و ب شدت ازین کار متنفرم

موفق باشید