2777
2789
عنوان

تجربه دومین زایمان طبیعی زودرس +عکس نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 2977 بازدید | 112 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخدا ۱۳ سالگی عقد کردم ۱۴ ازدواج

خوشبخت بشی عزیزم .

من اصلا تا25 سالگی نمیتونم فکر کنم ب ازدواج 

حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت

منم یه بار طبیعی رو تجربه کردم. اینجوری مثل شما درد نکشیدم در کل دو یا سه ساعت شاید و بخیه هم زیاد نخوردم. اما از معایناتش متنفرم. این بار میخام برم سزارین ببینم چطوره

منم هردو۳۴هفته دنیا اومدن حتی سرکلاژ هم شدم سر دومیم باز هم ۳۴هفته اومد دخترم دقیقا مثل پسرم   

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

خدا هوامو داشت به خدا مردمو زنده شدم😔

خداروشکر که الان هر دوتاتون سالمید

ایشالله در کنار هم خوشبخت بشین 🥰

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
متولد ۸۱ ام ۱۵ سالگی بچه اولم بدنیا اوردم الانم بچه دومم بچه اولم متولد ۱۳۹۶ برج ۱۲ روز ۲۸

ازت ۱سلل بزرگ‌ترم و مجرد🥲

نمیتونم تصور کنم الان بچه داشتم 

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
وقتی زایمان کردم بچمو نذاشتن ببینم چون حالش بد بود😤😤😭😭 تنفسش بده یدونه امپول بتامتازون زدن قبل ز ...

الهی، انشاله همیشه سالم باشید، قلبم درد گرفت از اون همه دردی که کشیدی

... و من به تو ایمان دارم...
عزیزم جون سخت نیستم اتفاقا لاغرررر مردنیم ولی خواهرم بامن سزارین کرد حالش وحشتناک بد بود منم میترسم ...

عزیزم اینونگومن دوتاسزارین داشتم عالییی هیچکدوم ازاین داستانهارونداشتم،خواهرم سه تازایمان طبیعی راحت داشتههه ولی منو که دیده بودمیگفت اگه دوباره بخوام زایمان کنم فقط سزارین 

متولد ۸۱ ام ۱۵ سالگی بچه اولم بدنیا اوردم الانم بچه دومم بچه اولم متولد ۱۳۹۶ برج ۱۲ روز ۲۸

عکس نینیتو دوباره بزارررر من ندیدم 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏