2777
2789
عنوان

کسایی که میگرن دارن بیان لطفا😥

353 بازدید | 26 پست

سلام من یه هفته سردرد شدید داشتم رفتم دکتر و گفتن که میگرن عصبیه بهم پرانول و نروتریپتیلین داد الان یه هفته است که می خورم شدت سر دردام کم شده اما همچنان اذیتم چه کنم این داروها  کی اثر میزارن ؟در ضمن احساس گیجی هم دارم😔

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یماه باید بخوری  ببین در کنار داروهات حتما بابونه ام بخور دم کن بخور خیلی تاثیر داره رو میگرن

ممنون عزیزم...شما هم از این داروها استفاده کردی؟ 

میگرن درمان نداره عزیزم فقط میشه کنترلش کرد با عوض کردن سبک زندگی 

من الان خیلی وقته دیگ سر درد میگرنی ندارم 

چون دقیقا فهمیدم چیا ک میخورم و یا چ کارایی ک میکنم بعدش میگرن میشم 

دیگ انجام نمیدم 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
به پزشک دوم و سوم هم‌مراجعه کن برای اطمینان از تشخیص اگر میگرن تایید شد در تاریکی استراحت کن نور می ...

وقتی میرم دکتر خیلی استرس می گیرم گفتم که برام سی تی اسکن هم بنویسه گفت لازم نیست

میگرن درمان نداره عزیزم فقط میشه کنترلش کرد با عوض کردن سبک زندگی  من الان خیلی وقته دیگ سر در ...

وای چه بده😔

ببین من داشتم ازشدت میگرن میمردم روزی ۲۰تامسکن اثرنداشت.فقط همون پرانول ۱۰روزی ۳تا وخوردن کافئین همو ...

ممنون عزیزم 

من امی تریپتیلین میخوردم یمدت ار همون خانوادس

عزیزم شماچه مدت خوردید تا اثرشو دیدید؟

ببین من داشتم ازشدت میگرن میمردم روزی ۲۰تامسکن اثرنداشت.فقط همون پرانول ۱۰روزی ۳تا وخوردن کافئین همو ...

راستی مگه نمیگن چای وقهوه برا میگرن بده؟

عزیزم شماچه مدت خوردید تا اثرشو دیدید؟

من  یماهی بود میخوردم  هی کم شد و کلا قطع شد

سعی کن سردیجاتم کم بخوری  

شیره خرما یا انگورم روزی یه قاشق بخور عااالیه

انشالله زودی خوب میشی

یماه باید بخوری  ببین در کنار داروهات حتما بابونه ام بخور دم کن بخور خیلی تاثیر داره رو میگرن

بهار جون منم شنیدم بابونه خوبه اما چون داروی شیمیایی می خوردم دیگه اونو ترسیدم بخورم

راستی مگه نمیگن چای وقهوه برا میگرن بده؟

نه عزیزم منم همین فکرو میکردم.خالم هم میگرن داره وپزشکه مقیم ایران نیست.حالا یه ماه اومده اون گفت بهم ودیدم چه عالیه واشتباه میکردم.پودرقهوه خالص روخریدم صبح میخورم خیلی تلخه ولی هم انرژی میده بهم هم سردردمو آروم کرده.برات عکس میزارم الان.قرص کافئینم خریدم بسکه نتیجه داد