2777
2789
عنوان

ازدواج

583 بازدید | 37 پست

سلام دوستان نی نی سایتی عزیز 

من یه ازدواج ناموفق داشتم ۴ ساله طلاق گرفتم خواستگاری زیادی داشتم و دارم ولی هیچکدوم نمی دونم چرا به نتیجه نمی رسه یا خودم به دلم نیست یا شرایطشون خوب نیست یا اینکه یکی شرایطش خوبه میگه بچه نمی خواد چون خودش یه پسر بچه داره و برای بزرگ کردنش سختی زیادی کشیده و منی که اصلا دوس نداشتم با مرد بچه دار ازدواج کنم راضی شدم با بچه ولی خب شرطش نمی تونستم قبول کنم و نکردم ولی اصرار کرد که نه یا تو منو راضی می کنی برای بچه دار شدن یا من تو را برای بچه دار نشدن و من گفتم با هیچ دلیل و منطقی راضی نمی شم بچه نداشته باشم ولی بازم اصرار کردن چند وقت با هم بیرون رفتیم واقعا بهش وابسته شدم و دست آخر گفت بچه نمی خواد همچی تموم شد الان خیلی دلم گرفته چرا هرکی میاد نمیشه چرا باید اینجوری اذیت بشم خستم دلم گرفته به نظرتون کارم درست بوده یا نه؟

تعداد رای : 20
نظرسنجی
بله
16
80%
خیر
4
20%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هر کسی برا ازدواج شرایطی داره چه مرد چه زن . معمولا مردایی که طلاق میگیرن اگر بچه داشته باشن زیر بار بچه دار شدن نمیرن .‌شما هم باید صبر کنی تا کیس مورد نظر خودت پیدا بشه . البته سعی کن بچه نداشته باشه . خود داشتن بچه داستان‌های خاص خودشو داره . و شما میشید زن باباش و ممکنه سر ناسازگاری بزاره