من یه ازدواج ناموفق داشتم ۴ ساله طلاق گرفتم خواستگاری زیادی داشتم و دارم ولی هیچکدوم نمی دونم چرا به نتیجه نمی رسه یا خودم به دلم نیست یا شرایطشون خوب نیست یا اینکه یکی شرایطش خوبه میگه بچه نمی خواد چون خودش یه پسر بچه داره و برای بزرگ کردنش سختی زیادی کشیده و منی که اصلا دوس نداشتم با مرد بچه دار ازدواج کنم راضی شدم با بچه ولی خب شرطش نمی تونستم قبول کنم و نکردم ولی اصرار کرد که نه یا تو منو راضی می کنی برای بچه دار شدن یا من تو را برای بچه دار نشدن و من گفتم با هیچ دلیل و منطقی راضی نمی شم بچه نداشته باشم ولی بازم اصرار کردن چند وقت با هم بیرون رفتیم واقعا بهش وابسته شدم و دست آخر گفت بچه نمی خواد همچی تموم شد الان خیلی دلم گرفته چرا هرکی میاد نمیشه چرا باید اینجوری اذیت بشم خستم دلم گرفته به نظرتون کارم درست بوده یا نه؟
کار خوبی کردی بنظرم قبول نکردی، بنظرم به صلاحت هستش که هیچکدوم به نتیجه نمیرسه قطعا خدا میخود کسی رو سر راهت قرار بده که لایقشی ، اصلا عجله نداشته باش
بعد ازدواج چیزی خیرات نمیکنن که دیر برسی تموم شه همش مسئولیت هستش و تعهد، بذار کسی پا پیش بذاره که اگر داری همه وجودت تقدیم اون زندگی و همسرت میکنی حداقل طرفت کسی باشه که شعور درک و تشکر هم ازت داشته باشه
درسته ولی نمیدونم چرا اینقدر خواستگار دارم هیچکدوم به نتیجه نمی رسه خسته شدم خسته هر دفعه باید ذهنت ...
اصلا عجله نکن چون هم ازدواج ناموفق داشتی هم سنت نسبتا بالاست. اگر خدای نکرده ازدواج بعدیت هم مشکل داشته باشه خیلی برات بد میشه . هرچند که من خودم با اینکه کاربر آقا هستم اگر قرار بود الان ازدواج کنم اصلا اینکارو نمیکردم . ولی هر کس شرایط خودشو داره