2777
2789

بارها پیش اومده دعام کردید و جواب گرفتم لطفا لطفا لطفا توروخدا توروخدا توروخدا واسه قبول شدنم تو امتحان شهری که چندساعت دیگست خیلی دعام کنید فقط با دعا میتونم قبول بشم ماشین نداریم تمرین کنم مربی هم گرفتم فقط وقت تلف کنی کرد چیزی نفهمیدم 

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺  

سلام عزیزم. نگران نباش. ان شاءالله به حق مولا علی (ع) قبول میشی. فقط حواست رو جمع کن و تمرکز کن اصلا هم به خودت استرس نده. بعد از ظهر خبر قبول شدنت رو بهمون میدی. به امید خدا 

یا حق

به خدا اعتماد کن ، خدا راههایی دارد که تو را حیران خواهد کرد . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیییزم منم فردا امتحان دارم ایشالا قبول میشی فقط واسه پارک دوبل خیلی سرعتتو اروم کن همزمان که واسع دنده عقب میای پات رو ترمزم باشه که تو فرمون دوم که ماشین سرعت میگیره کنترلش کنی و به شدت اروم بری برات ایت الکرسی میخونم 

نتیجه رو حتما ریپلای کن بهم بگو 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

ای کلک دیدی  مدارس  حضوریه  باز از یه راهه دیگه  میتونی  قبولی رو به نامت کن😂😂😂

شوخی کردم از ته دل برات دعا  میکنیم  عزیزم 💋💋

اوقات خوبی رو پیش هم داشتیم اما نشد آرزوی من برا تو به عشقت برسی 🌹
عزیییزم منم فردا امتحان دارم ایشالا قبول میشی فقط واسه پارک دوبل خیلی سرعتتو اروم کن همزمان که واسع ...

اره دقیقا تو دوبل تو همون مرحله ای که گفتی گند میزنم 

ممنون

سلام عزیزم. نگران نباش. ان شاءالله به حق مولا علی (ع) قبول میشی. فقط حواست رو جمع کن و تمرکز کن اصلا ...

سری پیش بداوردم افسرم خیلی سختگیر بود 😭

سری پیش بداوردم افسرم خیلی سختگیر بود 😭

چی شد عزیزم ازمونت

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
ردم‌کرد

ای بابا چندمین دفعت بود 

من فردا میرم واسه چهارمین بار خدا کنه این بار دیگه دلشون بسوزه 

ای بابا چندمین دفعت بود  من فردا میرم واسه چهارمین بار خدا کنه این بار دیگه دلشون بسوزه&nbs ...

دومین بارم بود 

عین خنگا اولین نفر رفتم سوار شدم هول کردم رد شدم دوستام آخر رفتن میگفتن افسره بهمون کمک کرد قبول شدیم 😑 

بنظرم دیرتر برو ببین افسر چیارو دقت می‌کنه مثلا این سی درجه رو که ایست میکنی براش مهم نبود 

ای بابا چندمین دفعت بود  من فردا میرم واسه چهارمین بار خدا کنه این بار دیگه دلشون بسوزه&nbs ...

ی دختره اومده بود دفعه هفتم بود میومد میگفت از رو نمیرم اونقدر میام تا قبول کنن 

دومین بارم بود  عین خنگا اولین نفر رفتم سوار شدم هول کردم رد شدم دوستام آخر رفتن میگفتن افس ...

ببین افسرای ما خیلی نامردن فقط فقط دوبل ترو تمیز میخوان اصلا براشون مهم نیست کمربند و راهنما اصلا به هیچ عنوان دور دوفرمون و ....نمیگیرن فقط و فقط دوبل منم هر سری میخورم به جدول یا فاصلم از جدول کم و زیاده فردا حالا میخوام برم خدا کمکم کنه فقط 

ببین افسرای ما خیلی نامردن فقط فقط دوبل ترو تمیز میخوان اصلا براشون مهم نیست کمربند و راهنما اصلا به ...

برو انشالله خداپشت و پناهت باشه