2777
2789
عنوان

چجوری به کارهای خونه برسم

262 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها امسال آزمون استخدامی آموزش و پرورش قبول شدم از مهر ماه میرم مدرسه ۴ روز در هفته تدریس دارم آنقدری خسته میشم نمیتونم به کارهای خونه برسم خیلی روانم بهم میریزه خونه مرتب نباشه اعصابم خرده حالم بده انگار افسردگی دارم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی عادت کن😅

آخه مدرسه که تایمش کمه، مگر اینکه بچه داشته باشی سخت میشه، اومدی خونه دوساعت لخواب یعد کاراتو بکن.

من با دوتا بچه یمدت رفتم ولی وون حقوقم کم بود و استخدام نبودم دیگه نرفتم وگرنه اگر استخدام بودم از خدام بود.

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

وقتی خونه مرتب نیست حالم خیلی بده دست خودم نیست

یادت باشه وقتی چیزی رو به دست میاری چیز هایی رو از دست میدی ...سعی کن اروم آروم کاراتو انجام بدی ...با مثلاً  روزهای آخرهفته.یا نیروی کمکی

خالم معلمه ریاضی دو تا بچه مدرسه ای کارای خونه کلاس خصوصی به همه چی میرسه فقط اخلاقش تنده همش عصبیه و با همه بحث داره متاسفانه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم