2777
2789
عنوان

هرکی عروس هلندی داره تروخدا بیاد یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از جا به جایی میترسن به نظرم براش غذا بزار اگه خیلی گرسنه باشه میخوره ضمن اینکه اگه نخوره تو ۱۲ ساعت ...

اره میدونم واسه همین موندم چیکار کنم

شد شد ، نشدم که عادت دارم =)
ینی به نظرتون ببرم بهتره واسش؟

اگه وابسته ای بهت اره نترس ط قفسه بزار فقط مال من با قطره چکون و سرنگ بهش ای و غذا میدادم الان نزدیک ۳ماهشع از کوچولوییش هرجا میرفتم میبرذمش

از جا به جایی میترسن به نظرم براش غذا بزار اگه خیلی گرسنه باشه میخوره ضمن اینکه اگه نخوره تو ۱۲ ساعت ...

وای من یکبار نبردمش اومدم خونه باهام قهر بود چند روز منتش رو کشیدم

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
استارتر خودت بهش سرلاک دادی بزرگ شد؟ بلدبودی؟  درمورد بردنش ببرش غذاشم ببر. بزارش تو قفسش روشم ...

قبلا یه جوجه سرلاکی خریدم عفونت معده داشت از بس بد بهش میرسیدن طفلک مرد 

این یکیو تازه دون خور شده گرفتم که دردسرش کمتر باشه

کجا. رفته

از پشت پنجره داشت بیرون رو نگاه میکرد اومد انفاقی توری رفت کنار اونم رفت.. 

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
از بس وول میخوره عکس درست و حسابی ازش نمیتونم بگیرم ولی چشم بازم میزارم اینجا خواب بود

مال منم همین نژاده مال تو نره‌ یا ماده مال من سرش زرده روی تاجش که بزرگ شده تازه داره یزره خاکستری میشه

از پشت پنجره داشت بیرون رو نگاه میکرد اومد انفاقی توری رفت کنار اونم رفت.. 

الهی☺💔

درکت میکنم منم دوتا پرنده قبلا داشتم به جز این یکی از دستشون دادم بدجوری تو روحیم داشت تاثیر میذاشت که اینو گرفتم