اونوقت خجالت نکشید پول از تو گرفت ! فقط خجالت کشید ک بزنه بنامت!
من هم خیلی رو راست بودم بعد دیدم خیلی حساب وکتاب باهام میکنه الان از چیزی که دارم یا پس اندازم میگه وظیفه ات هست زندگیته باید شریک باشی تازگی ها دروغ میگم آخه اون به کمش هم راضی نیست بعد میره از مسائلمان به خانواده اش میگه من هم از این ناراحت شدممثلا وامی برام دراومده بود رفته بود به مامانش گفته بود سر ماه یه وام برام میاد من هم فکر کردم واقعا وامی میگیره بعد گفت مال تو رو گفتم دیگه کلا مال من مال اونه بدون این که ذره ای از خونه ویا ماشین یا حساب بانکی داشته باشم
نگا تورو خدا ما زن ها چقد ضعیفیم اصلا تعادل نداریم ی عده روز و شب مینالن میگن استقلال مالی نداریم و مجبوریم با بدی شوهرهامون بسازیم یکی هم مثل این خانوم میگه میخام اعتراف کنم بگم پول دارم🤭🤭
وای چقدر این مرد پروژه تو هم که شناختیش از این به بعد هوای پولات داشته باش. تا میاد دستت سریع برو ت ...
خونه رو که اصلا بفهمه داشته باشم دورش یه خط قرمز میکشه که ماشین مدل بالاتری بخره اون که اصلا،من میگم اصلا ارزش نداره دیگه تا کی دروغ برای کی ،من میخوام استفاده کنم وازش لذت ببرم
باورم نمیشه اینقدر ک خانمای همکارمو دیدم هفت خط و سیاست دارن لامصبا! شیطونو درس میدن. عزیزم ببخشید ولی تو انگار تو جامعه نیستی واقعا! یکی از همکارا ب شوهرش گفته وام خانگی برداشتم قسطشو بده شوهرشم قسطشو هرماه میریزه ب کارت مثلا صاحب صندوق( در واقع شماره کارت ی همکار دیگه رو داد با هماهنگی با همکار موردنظر) شوهرشو تیغ میزنه! پولا ک جمع شد ی راست میره سکه میخره میده ننه ش نگه داره