2777
2789
بعد با خونه چکار کنم

عزیزم خونه یه سرمایه است واست. میدی اجاره و اجاره اش رو میخوری ضمن اینکه خیالت راحت که اگه خدایی نکرده یه زمانی همسرت ورشکست شد یا بهت وفادار نموند آواره نیستی و دستت پره. تعجب می‌کنم ازت با اینکه همسرت میشناسی بازم اصرار داری بهش بگی. 

من یازده سال ازدواج کردم و تازه فهمیدم که آدم نباید همه چیش به همسرش بگه. دوستای من با من ازدواج کردن و با اینکه خانه دارن هر کدوم کلییی سکه پس انداز دارن برا خودشون بدون اینکه همسرشون بدونه.  چند ماه پیش یکیشون از شوهرش خیانت دید و شوهره پررو برگشت گفت دلم خواسته بازم میرم میخوایی زندگی کن نمیخوای هری هر جا رفتی توله هاتم ببر!! فکر میکرد دوستم هیچیی نداره، دوستمم گفت باشه رفت با یه وکیل مشورت کرد گفت ۱۵ تومان ازت میگیرم و میرم دنبال کارات دوستمم یه سکه فروخت داد به وکیل چندماهی طول کشید و این چند ماه خرج بچه هاش با خودش بود که بازم سکه فروخت و خرج خورد و خوراک کرد تا بلاخره تونست خونه و ماشین به عنوان مهریه از همسرش بگیره!! شوهره هم دید آس و پاس و دوست دختره دیگه نمیخوادش برگشت به دوستم که غلط کردم و فلان.

حالا به نظرت اگه دوستم همین پس انداز نداشت با یه پدر و مادر پیر که نون خودشون به بدبختی در میارن باید چکار میکرد؟ 

استارتر ساده نباش مردا از زنهای زرنگ بیشتر خوششون میاد این شوهر تو خیلییی گرگه خیلی حواست باشه چکار میکنی

بچه ها گناه نمیشه برام

نه عزیزم چه گناهی. تو هیچ وظیفه ای در قبال پولی که در میاری نداری ضمن اینکه طبق اسلام نفقه ات هم باید همسرت بده! نفقه پیشکشش حداقل دست از سر داریی هایی که با زحمت خودت خریدی برداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.