2777
2789
عنوان

نمی دونم به چی علاقه دارم!

106 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من ۱۶ سالمه.

خیلی وقته دنبال یه مهارت می گردم که یاد بگیرم و بتونه در آینده بهم کمک کنه ولی متأسفانه اصلا نمی دونم به چی علاقه دارم. 

دوست داشتم یه رشته ورزشی و آرایشگری رو یاد بگیرم ولی هر چقدر فکر می کنم از هیچ کدوم خوشم نمیاد و حس می کنم بعد یه مدت ولشون می کنم.

ممنون میشم اگر چند تا مهارت یا رشته ورزشی و آرایشگری خوب بهم معرفی کنید و راهنماییم کنید که چیکار کنم چون خیلی احساس غیر مفید بودن دارم .

راهش تجربه کردنه

ولی من می‌دونم روی پر‌نور‌ترین ستاره‌یِ آسمون یه فرشته‌ با لباس‌ نقره‌ای نشسته و منتظره بخوابم تا بیاد مو‌هامُ ناز کنه :)🤍🌙 دیگه هیچوقت اون آدم قبل نمیشم🥀🩸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی چیزا رو امتحان کردم ولی نمی تونم برای یه مدت طولانی یه کاری رو دنبال کنم

چه کارهایی استعداد یابی بشید الان شما چه رشته ای درس میخونید

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎
ریاضی ولی راستش به هیچ کدوم از رشته ها علاقه خاصی نداشتم ولی حس کردم ریاضی برم بهتره

یعنی الان ریاضی رو دوست دارید یا نه??? خب الان وقتشو داری که تجربه کنی ببینی با چی اوکی تری  اگه الانم دست دست کنی هی بگی نه اینو دوست ندارم نمیرم اونو همینطور فقط وقتت حروم میشه ولی تجربه کردن هم اینکه تو بالاخره شاید اونکارو ادامه ندی ولی وقتتم حروم نشده حداقل میدونی ذره ای از اون فن و حرفه رو هم بلدی.ولی خیاطی و ارایشگری خوبه دیگه خیلی هنر هست خودت ببین چه چیزایی رو بیشتر سرچ میزنی و پیگیرشی اینم بهت کمک میکنه یا چیو  وقتی  بیرون و....میبینی دلت میخواد خودت میتونستی درست کنی حالا عروسک یا هر کار هنری دیگه اصلا دوست داری یادگیرنده باشی یا یاد دهنده اخه خیلیا چیزیو یاد میگیرن  کلا هی دوست دارن یاد بگیرن فقط ولی بعضیا یاد میگیرن دوست ندارن انجام بدن و فقط یاد بدن از یاد دادن چیزی بیشتر خوششون میاد تا اینکه خودشون تا اخر عمر کار کنن 

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎
خیلی چیزا رو امتحان کردم ولی نمی تونم برای یه مدت طولانی یه کاری رو دنبال کنم

درباره چندپتانسیلی‌ها توی نت تحقیق کن احتمالا تو هم چندپتانسیلی هستی. و اینکه برای پیدا کردن علاقه به بچگیت توجه کن چون خیلی مهمه که اون موقع از چه کارایی لذت می‌بردی. 

ولی من می‌دونم روی پر‌نور‌ترین ستاره‌یِ آسمون یه فرشته‌ با لباس‌ نقره‌ای نشسته و منتظره بخوابم تا بیاد مو‌هامُ ناز کنه :)🤍🌙 دیگه هیچوقت اون آدم قبل نمیشم🥀🩸