2777
2789
عنوان

ابله میمونه ایا کسی گرفته

193 بازدید | 16 پست

پسر دوساله وچهار ساله من هر دو گرفت پاشون وکف پا وکف دست مچ دست خال قرمز زده پسر بزرگم هم تب کرده ایا کسی از این علایم دیده 

کاربر قدیمی هستم بعد از هشت ماه امدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ابله میمونی نیست.ویروس دست و دهان و پاست.بعضیا تو دهنشونم میزنه.پسر منم گرفته بود.

اخه ناقل  بود دختر جاریم پسر بردارم هم گرفت  از ما  بردم دکتر گفت ازبوی بد این جوری شده ما اهواز هستم 

این ابله میمونی نیست.ویروس دست و دهان و پاست.بعضیا تو دهنشونم میزنه.پسر منم گرفته بود.

دقیقن پسر بزرگم ۳ روز هیچی نمخور از در دهان پسر برادرم  هم بیشتر از پسرم حالش خوب نیست

اخه ناقل  بود دختر جاریم پسر بردارم هم گرفت  از ما  بردم دکتر گفت ازبوی بد این ...

اخه من یاده پسرمم گرفته بود دکتر گقت ویروسه مواظب باشین بقیه نگیرن.حالا تو دهنشم نگاه کن.همین دو روز پیشم همینجا یه نفر تایپیک زده بود بچه اش دست و دهان و پا گرفته

دقیقن پسر بزرگم ۳ روز هیچی نمخور از در دهان پسر برادرم  هم بیشتر از پسرم حالش خوب نیست

پس شک نکن ویروس دستو دهان و پاست.ابله ی میمونی همه جا رو میگیره.ولی این ویروسی که من میگم فقط کف دستو کف پا و تو دهن.یعنی از مچ دست انطرفتر نمیره