2777
2789
عنوان

حس میکنم نامزدم منو نمی‌خواد

1292 بازدید | 39 پست

دو ماهه ک خونه پدر شوهرمم مادرشوهرش کمرش رو عمل کرده بود کاراشون رو میکردم و فقط هفته دو بار میرفتم خونمون اونم شبا میرفتم خونمون حموم صبح زود با نامزدم میومدم این هفته ک مادر شوهرم دو ماه شده عمل کرده رفتم خونمون دیروز رفتیم مسافرت یک روزه زود برگشتیم رفتم خونمون حموم نامزدم هعی گفت بیا خونمون بیا خیلی زیاد اسرار کرد زنگ زد ساعت های هشت شب منم گفتم اشکال ندارع 

ولی به مامانم گفتم ک مامان من میدونم ک الکی اسرار نمیکنه مطمئنم به خاطر یه چیزی میگه بیا بریم مامانم گفت ن به خاطر خودته منم برا همین قبول کردم و اومدم 

وقتی اومدم دیدیم جاریم و برادر شوهرم اینجان شام 

مادرشوهرم تو آشپز خونه بود رفتم پیشش می‌گفت از دیشب ک یعنی ما دیشب مسافرت رفته بودیم می‌گفت فشارم رفته بالا و رفتم دکتر فشارم روی 20بوده خوبه ک اومدی خونمون من فردا می‌خوام برم آزمایش گاه 😕

فکر میکنم نامزدم همش منو ب خاطر کاراشون میخواد و اینا شب اگه با هم رابطه داشته باشیم بعدش باهام بد رفتار می‌کنه و پشت بهم می‌خوابع 😕خیلی ناراحتم نمی‌دونم من اینجوری فکر میکنم یا واقعا همین جوریع توروخدا نظر بدید برام 

واسه آخری باید بگم‌

بهش حق بده عزیزم 

اون لحظه آدم فقط میخواد بخوابه

بزرگترین آرزوی قلبیم اینه که یه روزی دست ایلیا کوچولومو بگیرم و باهاش برم گردش میشه برام صلوات بفرستی ک ب این آرزوم برسم؟ فکر کن اربعین پیاده بری کربلا ...چشمت از دور به یه گنبد طلایی بخوره ... دستتو بزاری رو سینه بگی ... السلام علیک یا اباعبدالله. سلام آقا جونم کاربری دست دو دوست ک ی زمانی دشمن هم بودیم اما حالا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما چرا کارهای خونه مادرشوهر رو میکنی کمک کردن به اندازش خوبه کلفت که نگرفتن اول کاری شان خودت ...

نمی‌دونم چیکار کنم دیگه 

مامانم میگه برو عیب ندارع 

اشتباه از شما بوده که توی نامزدی رفتی کارای مادر شوهرت رو کردی این همه ام اونجا موندی اول ازدواج نباید زیاد خونه مادرشوهر رفت و امد داشت چون تبدیل به عادت میشه براشون و ازت توقع بیجا دارن اگر قرار باشه کسی ازش مراقبت کنه فعلا حق شما نبوده حق اون یکی عروسشه که ازدواج کرده یا اگر دختر داره یا نامزدت خودت فوقش باید هفته ای دوبار میرفتی یه سری میزدی شبم برمیگشتی 

اشتباه از شما بوده که توی نامزدی رفتی کارای مادر شوهرت رو کردی این همه ام اونجا موندی اول ازدواج نبا ...

خیلی پشیمونم نامزدم خیلی بهم عادت کرده ولی دیگه رفتارش اذیتم می‌کنه 

نمی‌دونم چیکار کنم دیگه  مامانم میگه برو عیب ندارع

مامان ها مال دهه قدیمن عزیزم حد کمک کردن رو باید رعایت کنی وظیفت میدونن پس فردا و اگه براشون نکنی طلبکار هم میشن حالا که مادرشوهر خوب شده یک بار یا دوبار درهفته برو درحد چایی خوردن و برگرد کار هم زیاد نکن اگه همسرتون گفت کار کن چرا کمک نمیدی بگید من کمک میدم در اندازه خودم همون اول کاری محکم برخوردکن شخصیت بگیر مردها دلسوز نیستن 

مامان ها مال دهه قدیمن عزیزم حد کمک کردن رو باید رعایت کنی وظیفت میدونن پس فردا و اگه براشون نکنی طل ...

مرسی گلم شما ها واقعا بهم حس آرامش میدین 

مامان من همش 33سالشع ولی خوب اینجوری رفتار می‌کنه